MANIFESTATION. På söndag den 10 mars anordnar Stockholmare för ett suveränt Sverige en ny manifestation på Mynttorget. Bland talarna återfinns bland annat Motståndsrörelsens Julius Blomberg och två omtyckta konstnärer.

Arrangörens bild. Klicka för förstoring.

Den 3 februari arrangerade Stockholmare för ett suveränt Sverige en kontroversiell manifestation för yttrandefrihet och mot åsiktscensur på Mynttorget i Stockholm med bland annat Nordiska motståndsrörelsens Pär Sjögren som talare.

Inför manifestationen hoppade flertalet så kallade Sverigevänner av, med hänvisning till att de inte ville förknippas med Sjögren, som i egenskap av nästeschef i Motståndsrörelsen var för politiskt inkorrekt.

Arrangörerna backade dock inte utan ordnade en ny uppsättning talare för att ersätta avhopparna. Nu har man återigen planerat för en manifestation på temat ”Nu spränger vi åsiktskorridoren!” – återigen med en talare från Motståndsrörelsen.

Denna gång är det Julius Blomberg från Näste 1 som ska tala tillsammans med konstnärerna Dan Park och Markus Andersson, Mårten Hernebring, Lasse Wilhelmsson, Daniel Vagerstam, Jonas Persson, Fritjof Persson och Lennart Matikainen från AfS, som i höstas kandiderade till riksdagen, och som tidigare varit relationscoach på TV4.

På sin hemsida skriver arrangörerna:

Vårt mål är att spränga åsiktskorridoren.

Det gör vi genom att belysa den, från alla håll och vinklar. Men vi behöver DIN hjälp! Det är absolut nödvändigt att vi blir många på Mynttorget denna gång! Slut upp och ta med dig alla du känner!

Innan vi lyckats spränga Åsiktskorridoren kan vi inte rädda Sverige! Om vi inte kan tala klarspråk om problemen – hur ska vi då kunna lösa problemen?!

10 mars hoppas jag att många sluter upp Mynttorget! Alla som har råkat illa ut på ett eller annat sätt pga Åsiktskorridoren! Eller som riskerar att göra det. Om man inte själv drar sitt strå till stacken för att krossa Åsiktskorridoren… Då har man heller ingen rätt att beklaga sig över att man sitter fast i den!

Manifestationen kommer att hållas söndagen den 10 mars på Mynttorget i Stockholm. Missa inte det!

Nordfront återkommer med mer information.


  • Publicerad:
    2019-02-26 15:37