ISRAEL. Enligt israeliska nyhetskällor har sammanlagt 12 ungdomar i åldrarna 13 till 14 gripits för att ha våldtagit en 12-årig ​​flicka. Polisen fick nys om härvan efter att förövarna spridit sina filmer från gruppvåldtäkten.

En 12-årig flicka gruppvåldtogs, därefter spred förövarna filmen till sina klasskamrater.

En 12-årig flicka gruppvåldtogs, därefter spred förövarna filmen till sina klasskamrater.

Polisen i Tel Aviv sade på söndagen att fallet är mycket känsligt och allvarligt, samt att det fått högsta prioritet. Fallet nystades nyligen upp då polisen fick en kopia av filmen, som judarna hade spelat in under gruppvåldtäkten. Enligt israeliska medier var det inte en förälder som tipsade polisen. Utredarna misstänker att även liknande händelser har ägt rum, och att just denna gruppvåldtäkten har utförts på elevernas skola.

Polisen sa att den våldtagna flickan inte blivit indragen i skolan eller med våld tvingats dit, utan menar att judarna pressade 12-åringen till att inte motsätta sig deras agerande.

Våldtäktsfilmen skickade sedan judarna runt till sina skolkamrater, varpå filmen sedermera nådde avdelningen för ungdomsbrottslighet, i underdistriktet Dan. På söndagsmorgonen fördes tre misstänkta till ett förhör i domstolen för ungdomsbrott i Tel Aviv, och ytterligare tre kommer att tas in på måndag.

— Ungdomen idag utsätts för pornografi i mängder och några av dem ser detta som en normativ fråga […] Det är inte bara på Internet, utan även i reklamfilmer; särskilt mode-reklam. Genom media får barnen meddelanden om intimitet och kvinnors kroppar. De utsätts för ett oändligt antal skeva budskap och de har inte förmågan att filtrera bort dem och förstå hur den verkliga världen är. Några av ungdomarna som deltar inser inte ens att de har gjort något fel, säger Dr Yitzhak Kadman som är verkställande direktör för det nationella rådet för barn.

Polisen sa att de förväntar sig att antalet arresterade judar kommer att öka, detta eftersom varje misstänkt som lämnat sitt vittnesmål namngivit fler judar som varit involverade i gruppvåldtäkten av 12-åringen.

Källa:
12 teenage boys arrested for alleged rape video


  • Publicerad:
    2013-12-25 11:45