Vid ett besök på VattenPalatset Aq-va-kul blev en 13-årig pojke attackerad av två jämnåriga pojkar, vilka bland annat sparkade sönder hans kindben.

Det var på förmiddagen i måndags som pojken besökte badhuset med sin skola. Besöket vid badhuset såg ut att gå bra, ända tills klassen skulle lämna anläggningen. Då förvandlades plötsligt badstunden till en ack så kul upplevelse för den 13-åriga pojken.


Vid entréns snurrdörrar hindrades 13-åringen av de två jämngamla pojkarna, som plötsligt började bruka grovt våld mot honom. Ett flertal sparkar ska, enligt vittnesuppgifter, ha utdelats mot hans huvud. Angriparna ska även ha slagit en snurrdörr i bakhuvudet på pojken.

Badhuspersonal och besökare ska ha försökt gå emellan för att hjälpa offret, men de lyckades inte hindra angriparna från att fortsätta misshandeln.

De bägge pojkar som utfört misshandeln greps av polisen och förhördes. Men redan på eftermiddagen samma dag släpptes de av åklagare.

Detta var inte första gången som badhuset Aq-va-kul drabbas av liknande våldsincidenter. I januari 2010 misshandlades en kvinnlig badgäst, som besökte badhuset tillsammans med sina barn, efter att ha bett ett stökigt ungdomsgäng lugna ner sig. Gärningsmannen som sedermera kom att dömas för misshandeln hette den gången Irfan Bulut.


  • Publicerad:
    2012-11-13 21:27