FRANKRIKE. Efter att judisk makt-rörelsen förföljt dissidenter tog en oerhörd motreaktion vid i samband med minnesdagen för den monstruösa bluffhistorien ”Förintelsen”. Enligt en fransk analys är det ”den sionistiska skuggstaten” som är föremål för vreden.

Bakgrunden till demonstrationerna i Frankrike
Det som fått bägaren att rinna över är att myndigheter förföljt den fransk-schweiziska filmskaparen Alain Soral och den afro-franska komikern Dieudonné M’bala M’bala. Då det kommer till Alain Soral så författade han nyligen en bok tillsammans med Eric Naulleau, som är en utav etablissemangets politiska kommentatorer.

Alain Soral, Eric Naulleau och Dieudonné M'bala M'bala.

Alain Soral, Eric Naulleau och Dieudonné M’bala M’bala.

I boken tänkte Naulleau demontera och motbevisa Sorals idéer om judisk makt-rörelsen. Naulleau var våghalsig nog att ge sig in i denna debatt med Soral, något som Soral menade på skulle stå honom dyrt — Naulleau skulle enligt honom genast bli föremål för repression från judisk makt-rörelsen.

Soral krossade föga förvånande den naive Naulleau, och Sorals varningar skulle visa sig befogade.

En mycket intressant analys har publicerats av bloggaren The Vineyard of the Saker, bloggaren skriver:

Soral krossade absolut varenda en av Naulleau argument till den punkt att jag personligen tyckte synd om Naulleau (som jag gillar mycket som person). Vad värre är, att Soral inte bara total tillitetgjorde Naulleau, dessutom ställde han en prognos och sade: ”Du kommer att få se skitstorm mot dig för att gått med på att göra den här boken med mig!”. Och det var den springande punkten mellan oenigheten Soral och Naulleau emellan — kontrollerar sionisterna de franska medierna, ja eller nej? Kan de svartlista någon eller inte? Finns det en ”sionistisk censur” i Frankrike eller är råder det fortfarande yttrandefrihet? Sorals tes är att Frankrike är i järngrepp av en sionistiska maffia, ”bakom kulisserna” — precis det som Naulleau häftigt förnekat. Problemet för Naulleau är att han bevisade att Soral har rätt.

Judisk makt-rörelsen inledde en hetsjakt
Bloggaren beskriver förföljelserna så här:

Medan Naulleau försökte försvara sig mot attacker från alla håll, för hans medverkan i en bok tillsammans med Soral, hände något som helt saknar motstycke: dag efter dag efter dag, inledde mediepersonligheter en hetsjakt på Dieudonné och hans ”quenelle”-gest. Det såg verkligen ut som en ”virtuell lynchning” eller en stalinistisk rättegång – politiker, journalister, komiker, kommentatorer, skådespelare — you name it — alla turades om att förlöjliga och förolämpa, och visa sitt hat mot Dieudonné. Det blev verkligen ett orwellskt ”två minuter av hat”.

[…]

För mig var det tydligt att anledningen till alla dessa olika personligheter stod i kö för en chans att överträffa varandra i att ta ett skott på Dieudonné var att bevisa sin lojalitet till den sionistiska ”skuggstaten”. Det var så uppenbart att det var vidrigt. Och återigen visade det sig att Soral hade rätt, synnerligen gällande den stående grad av kontroll som det sionistiska penningväldet har över Frankrike.

Motreaktionen kom på nyreligiös högtidsdag
Judisk makt-rörelsens förföljelser ledde till att cirka 160 000 (en siffra som kommer från arrangörerna) fransmän slog bakut, och samlades till en demonstration kallad ”Vredens dag”. Enligt bloggaren har det folkliga stödet för Soral och Dieudonné skjutit mot skyarna. Dagen är av symboliskt värde eftersom det var då som ”Auschwitz befriades”, ett koncentrationsläger som är centralt i den monstruösa bluffhistorien ”Förintelsen”.

”Förintelsen” är en makaber lögn som det är kriminaliserat att forska om, och i många länder att ens ”förneka”, detta beror på att det inte finns en tillstymmelse till tekniska bevis att den ens inträffat, de enda bevisen som finns är lögnaktiga vittnesmål och sådana som medelst tortyr framkallats från tillfångatagna tyskar efter andra världskrigets slut.

En fransman förklarar: Annanasen är en lek med ord. Den så kallade "Förintelsen" benämns ofta av dess hebreiska namn "Shoah" (betyder: katastrof) i Frankrike. Om du säger "het ananas" på franska, säger du "chaud ananas", något som uttalas "sho ananas", och låter "Shoa". Det är i grunden ett provocerande sätt att säga "du kommer inte att berätta för oss vad vi kan eller inte kan göra narr av, om vi vill göra narr av "Förintelsen", så kommer vi att göra det.

En fransman förklarar: ”Ananasen är en lek med ord. Den så kallade ’Förintelsen’ benämns ofta av dess hebreiska namn ’Shoah’ (betyder: katastrof) i Frankrike. Om du säger ’het ananas’ på franska, säger du ’chaud ananas’, något som låter ’Shoa’. Det är i grunden ett provocerande sätt att säga att de kan inte att berätta för oss vad vi kan eller inte kan göra narr av, om vi vill göra narr av ’Shoa’/’Förintelsen’, så kommer vi att göra det.”

Bloggaren menar på att fransmän har en ”revolutionär historia”, och att Francois Hollande är en av de mest hatade presidenterna i Frankrikes historia, samt att landets ekonomi är på nedgång och att detta skapat en ”explosiv mix” i form av ”Vredens dag”.


Sevärt klipp som hyllar demonstranterna. Notera ananaserna.

En demonstrerande kvinna hade ett plakat riktat mot "pedofila, sataniska sionister".

En demonstrerande kvinna hade ett plakat riktat mot ”pedofila kriminella sataniska sionister”.

Kravaller utbröt senare på ”Vredens dag”.

Bloggaren skriver vidare:

De som väl känner till Frankrike kommer att säga att det här är väldigt allvarliga saker eftersom till skillnad från andra demonstrationer som vanligtvis motsätter en lag eller en policy eller en specifik händelse, så förkastar demonstranterna tydligt legitimiteten i hela det politiska systemet: de vill ha regimskifte. Hittills har franska medier försökt minimera täckningen av denna händelse och de franska eliten försöker hårt att låtsas som om det är några små extremistgrupper, vilket är rent nonsens. Frankrike kokar av ilska.

En frank-judisk webbplats: Jonathan-Simon Sellem: "Dieudonné, du kommer aldrig att bli en martyr. Du kommer inte bli en hjälte. Ditt namn kommer att vara förkastat i historien". Arno Klarsfeld: "Detta är ett avgörande ögonblick i historien: judarna har redan börjat lämna Frankrike".

Judisk makt-rörelsen i panik. Skärmdump från en fransk-judisk webbplats: Jonathan-Simon Sellem: ”Dieudonné, du kommer aldrig att bli en martyr. Du kommer inte bli en hjälte. Ditt namn kommer att vara förkastat i historien”. Arno Klarsfeld: ”Detta är ett avgörande ögonblick i historien: judarna har redan börjat lämna Frankrike”.

Ett brett spektra av opponenter mot judisk makt-rörelsen
Merparten av deltagarna i ”Vredens dag” var vita fransmän enligt filmklipp som publicerats. Klart är dock att ”Vredens dag” inte har udden mot ”mångkulturen”, utan enbart mot judisk makt-rörelsens ”dominans över Frankrike”.

Enligt Huffington Post utgjordes demonstranterna av en blandad skara av traditionellt inriktade katoliker, motståndare till homoäktenskap, anhängare av Dieudonné, så kallade identitärer och vanliga arga familjer. En rad radikala nationalister deltog också i demonstrationerna.

Be71CbxIMAAK4G-.jpg large

Radikala nationalister fanns även på plats.

Radikala nationalister fanns även på plats.


  • Publicerad:
    2014-01-31 11:29