STUDIO BOTHNIA. Under onsdagskvällen sändes det sjunde avsnittet av Studio Bothnia. Tillsammans med kommunfullmäktigekandidaten David Nilsson uppdaterade Eklund och Holmqvist tittarna om valkampen i Boden och annat spännande.

Klockan 18:30 är det återigen dags för Studio Bothnia. Robert Eklund och Simon Holmqvist gästas denna gång av den aspirerande Bodenpolitikern David Nilsson för att diskutera de senaste dagarnas valkamp i Boden.

Dessutom kommer man att diskutera Nordfronts avslöjande om ”Projekt Vårsol”, som både Eklund och Holmqvist varit involverad i.

Vi kommer också att dissekera Våldtäktspartiet Socialisternas senaste drag: Efter att ha uppviglat bråk utanför Motståndsrörelsens valtält överklagar man nu tillståndet med en patetiskt ynklig liten namninsamling.

Detta och mycket mer klockan 18:30!

Efterlysning!

Vi efterlyser även identiteten på en man som trakasserat kvinnor i Boden. Han har bland annat setts fotografera gravida kvinnor utanför förskolor i Boden. Läs mer HÄR.

Är du mannen på bilden eller vet du vem det är? Kontakta då oss.

Om du är mannen på bilden eller vet vem det är, kontakta Simon Holmqvist eller Robert Eklund: simon.holmqvist@nordfront.se och robert.eklund@nordfront.se.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2018-09-05 17:32