STUDIO BOTHNIA. Ikväll ska Studio Bothnia analysera vad som hände under det amerikanska presidentvalet.Avsnittet sändes på Dlive, Youtube och VK.

Under natten till onsdagen sände Studio Bothnia en valvaka tillsammans med den nationelle opinionsbildaren Jonas De Geer och Nordfrontskribenten Erik Forsell. Mot morgonsidan var samtliga överens om att Donald Trump stod som segrare och att det inte verkade troligt att Joe Biden skulle kunna vinna i de viktiga delstaterna Pennsylvania, Georgia, North Carolina, Michigan med flera.

Men plötsligt verkade det som att Biden, mot alla odds, gick om Trump i delstat efter delstat och nu tyder allt på att Biden – inte Trump – kommer att kunna utropa sig till valets segrare.

Ikväll ska Robert Eklund och Simon Holmqvist försöka analysera vad som egentligen hände: Var det valfusk, eller har Joe Biden vunnit valet?

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-11-07 17:30