STUDIO BOTHNIA. Robert Eklund och Simon Holmqvist har varit i Polen och dragit på sig en ordentlig man cold. Ikväll kommer de berätta mer om vad de gjorde under resan.

Studio Bothnia drabbades av tekniskt strul och Youtubecensur under kvällen. Men nu finns hela avsnittet – utan avbrott – att se på Peertube:

SS-dolk på antikaffär i centrala Warszawa. Foto: Nordfront.

Robert Eklund och Simon Holmqvist var nyligen i Warszawa i Polen, vilket också är anledningen till det sändningsuppehåll som har varit. Nu har båda herrarna återhämtat sig från den man cold som man drog på sig i det främmande landet, och man kommer i kvällens avsnitt att berätta om vad man gjort i Polen.

Dessutom en trailer för något nytt och riktigt spännande.

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00 – Observera att ytterligare ett konto stängts ned, vilket innebär att ni som har prenumererat inte kommer få avisering. Håll utkik i artikeln för inbäddningen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-11-21 17:08