STUDIO BOTHNIA. I kvällens Studio Bothnia kommer Robert Eklund och Simon Holmqvist om hur ett gäng hippies ockuperat ett område i Jokkmokk. Dessutom några ord om den monstruöse Skellefteårödingen som ville våldtäktsmörda en flicka innan han själv skulle ta sitt liv.

I kväll är Studio Bothnia tillbaka. Denna gång kommer Robert Eklund och Simon Holmqvist att diskutera ”Rainbow Gathering” – en hipperörelse som slagit läger i Jokkmokks fjällvärld till lapparnas stora förtret. Vad är detta för rörelse egentligen och är hippies någonting att ha?

Dessutom om den lokale antirasisten och egenföretagaren Jesper Bylod, som har åtalats för försök till mord och försök till grov våldtäkt på en ung flicka som sommarjobbade hos honom. Vad hände egentligen?

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-08-22 15:24