STUDIO BOTHNIA. Ikväll kommer Studio Bothnia att kommentera gårdagens uppmärksammade avsnitt av Uppdrag Granskning. Dessutom en genomgång av fenomenet Greta Thunberg.

NY STRÖM:

Torsdag betyder Studio Bothnia och denna gång har Robert Eklund och Simon Holmqvist för en gångs skull tittat på statlig television. Mer bestämt gårdagens avsnitt av Uppdrag Granskning, där Filipstads kommuns integrationsansvarige Jim Frölander inför kamera erkänner att ”vi håller på att byta ut befolkningen”.

På andra sidan Atlanten har barnet Greta Thunberg landstigit utanför New York. Detta för att delta i så kallade klimattoppmöten och sprida sitt apokalyptiska budskap om klimatet. Greta har blivit en slags ikon, en profet, för dem som tror att människan håller på att förändra klimatet så pass att världen kan komma att gå under.

Men vem är egentligen Greta och vad ligger bakom faktumet att ett barn har blivit talesperson för en världsvid rörelse? Detta kommer Eklund och Holmqvist att diskutera under kvällen.

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-08-29 15:06