Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SB Live: Förnedringsvåldet i obygden och det fortsatta kaoset i USA SWISH: 0702518079

Av Redaktionen, 2020-10-24
redaktionen@nordfront.se

STUDIO BOTHNIA. Ikväll kommer Studio Bothnia att diskutera det spektakulära filmklippet från Boliden där en person fick avhugget sitt finger. Är det en trend i tiden att förnedringsvåldet sprids till småorter? Dessutom mer om kaoset i USA.

Avsnittet sändes ursprungligen på Dlive. Man sände samtidigt på Youtube och VK.

Det var Samhällsnytt som först publicerade filmklippet som visar hur två personer, varav en afrikan, misshandlade och förnedrade en tredje person. Det hela kulminerade med att offret sattes i hundkoppel och man skar av honom ett finger.

Vad beror det på att den här typen av vansinneshandlingar tycks bli vanligare i mindre orter som i Boliden utanför Skellefteå? Detta ska Robert Eklund och Simon Holmqvist försöka reda ut.

Dessutom fortsatta diskussioner om utvecklingen i USA, där man nu bland annat gripit en burkaklädd transa under Antifa-kravallerna.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-10-24 14:56