Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#139: Avrundning Göteborg, Der III Weg och nyhetssvep med De Geer

Av Redaktionen, 2019-10-13
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Missa inte kvällens fullspäckade avsnitt: Vi kommer avrunda rapporteringen från Göteborgsrättegången, gästas av tysken Max som ska berätta vad Der Dritte Weg pysslar med och köra nyhetssvep med Jonas De Geer.

I kväll är det återigen dags för Radio Nordfront, och vilket program man har framför sig. Pär Öberg kommer att ta på sig avrapporterarhatten berätta om vad som hänt under den sista veckan av den långa åsiktsrättegången i Göteborg. På Nordfront har man bland annat kunnat läsa att ”försvaret gjorde rent hus” under sina pläderingar. Detta kommer Öberg berätta mer om ikväll!

Gästar gör tysken Max, som talar svenska och som kommer att berätta om partiet Der Dritte Weg, som ofta uppmärksammats på Nordfront. Vad är det egentligen för något parti och vad pysslar de med?

Dessutom kommer återigen Jonas De Geer att göra ett inhopp och köra det numera nästan traditionsenliga nyhetssvepet tillsammans med Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Tobias Lindberg.

Några av de nyheter som kommer att avhandlas under nyhetssvepet:

Missa inte det!

Veckans RN-mem:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du passa på att läsa om hjälteungdomarna i Ystad som jagade bort ett kaxigt och beväpnat främlingsgäng HÄR. En film från händelsen kan du se nedan:


Har du problem att se det inbäddade klippet? Se det istället på VK.

Följ Radio Nordfront på Twitter.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#139: Avrundning Göteborg, Der III Weg och nyhetssvep med De Geer” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-10-13 19:47