Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#134: Motstånd på Island och HBTQP-vansinne på förskolan

Av Redaktionen, 2019-09-08
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Simon Lindberg gästar för att berätta om en vecka på Island. Jimmy Thunlind gästar för att prata mer om sitt avslöjande om hur föräldrar hotas när de protesterar mot homolobbypropaganda på förskolan. Dessutom ett nytt avsnitt av Digitalt motstånd.

Kvällens Radio Nordfront är fullspäckat med gäster. Först kommer Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att berätta om veckan på Island och hur Motståndsrörelsen bröt ny mark genom att hålla sin första offentliga aktion på den nordiska önationen någonsin. Även Martin Saxlind var på plats och kommer att delge sina tankar om upplevelsen.

Under veckan skrev Jimmy Thunlind en artikel på Nordfront om hur föräldrar hotas när de protesterar mot homolobbypropaganda mot barn på en förskola i Norrköping. Thunlind gästar för att berätta mer om vad vita barn och deras föräldrar utsätts för på förskolan.

Dessutom kommer Robert Eklund att gästa med ett nytt segment av Digitalt motstånd.

Sist men inte minst kommer Pär Öberg att delta under delar av programmet.

Veckans RN-bild:

Simon Lindberg och Nordiska motståndsrörelsen i isländsk media.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du lyssna på dr Jackson Crawfords tagning på Simon Holmqvist favorit bland isländska sagor: Njals saga:


Crawfords utläggning om Njals saga fortsätter i ytterligare fem delar.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#134: Motstånd på Island och HBTQP-vansinne på förskolan” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-09-08 13:24