UTRIKES. Juan Miranda-Jara åtalas efter att ha följt med en 12-åring, som han gjort gravid, till förlossningen i Tulsa, Oklahoma.

En man vid namn Juan Miranda-Jara, 24 år gammal, har nu åtalats efter att en 12-årig flicka födde hans barn på ett sjukhus i Tulsa, Oklahoma. Han verkar ha följt med dit i tron om att det är helt normalt att göra på det viset, men istället blev han gripen.

— De kom in precis som något annat par skulle göra, förväntansfulla över att barnet skulle födas, säger Tulsa-polisen Danny Bean till Fox23.

Sjukvårdspersonalen anmälde direkt Miranda-Jara för våldtäkt, när man förstod att det var han som gjort flickan gravid. Han uppges ha varit förvånad över att polisen blev inblandad.

Polisen försöker nu utreda omständigheterna kring graviditeten, och hur det kommer sig att en flicka i den åldern blir gravid utan att någon tycks reagera. Något störande är också att Miranda-Jara och tolvåringen varit öppna på sociala medier med sitt förhållande.

I en kommentar till media säger flickan att hon har stöd av vuxna i sin omgivning, inte bara vad gäller graviditeten men också uppfostran av barnet.


  • Publicerad:
    2021-07-25 23:45