MASSMORD. Idag är det 70 år sedan bombningen av Dresden, den enskilt värsta terrorhandlingen under andra världskriget. En ny dokumentär har tagits fram för att minnas de tyska civila offren för den allierade terrorbombningen.

Renegade Broadcasting, tidigare känd för dokumentären ”Hellstorm: The Rape of Germany” om massvåldtäkterna på tyska kvinnor efter kriget, håller nu på att ta fram en ny dokumentär – ”Hellstorm – The Dresden Holocaust”. Eftersom det idag är 70 år sedan terrorbombningen publicerar dokumentär-teamet en 18 minuter lång förhandsvisning.

Bombningen av Dresden inleddes denna 1945. Det var en gigantisk massaker genomförd av brittiska och amerikanska bombflyg med avsikten att skapa en eldstorm i den tyska staden.

Dresden_bodies3

Offer för Dresden-förintelsen.

Överlevare från Dresden berättar hur elden förvandlade människor till brinnande facklor och hur döda förkolnade kroppar låg överallt. Flera överlevare berättar hur de såg spädbarn kvävas till döds i armarna på sina mödrar och hur en bebis sögs in i elden.

De allierade riktade medvetet in sina terrorbombningar mot civila i syfte att skada deras moral – så kallade ”moralbombningar”. Inga av dessa krigsförbrytare dömdes vid Nürnberg och massmedia av idag berättar tiger om deras brott.

Winston Churchill, en odömd krigsförbrytare.

Winston Churchill, en odömd krigsförbrytare.

Hundratusentals människor dog under den allierade terrorbombningen av Dresden. Renegade Broadcasting skriver: att ”fler människor dog vid brandbombningen av Dresden den 13-14 februari än vid atombombningarna av Hiroshima och Nagasaki tillsammans”.

”Istället för att betrakta detta massmord av oskyldiga för en tragedi anser många judar, anti-fascister och andra kulturmarxister att denna förintelse var en bra sak.”

"Allt gott kommer från ovan".

”Allt gott kommer från ovan”.

img_20150123_214611


  • Publicerad:
    2015-02-13 08:10