INTERNET. En person som erkänt att han är medlem i AFA blev inte glad när han själv utsattes för samma metoder som hans egen rörelse använder.

Stefan är över 30 år gammal men har hittills bara lyckats få en person som sponsrar honom med 1$ på Patreon.

Stefan Johansson (19880227-2032) från Vadstena kallar sig på diverse sociala medier för ”Tardulv” och har på Discord erkänt att han är aktiv i AFA och hjälper till med uthängningar av nationalister.

Förra veckan fick Stefan smaka sin egen medicin när nationalister kontaktade hans arbetsgivare.

Skärmdump från Discord. Klicka för större bild.

Stefan jobbar på sin pappa Hans-Olof Johanssons firma och poserar på sociala medier i en hjälm med företagets logga på.

Skärmdump från Instagram.

När Hans-Olof får mejl om Stefans vänsterextrema politiska verksamhet ljuger Stefan till sin far och påstår att han bara skrivit något på Twitter.

På samma Instagram-konto som Stefan avslöjar vilket företag han arbetar på stödjer han terrorgruppen AFA:

På Discord uppviglar Stefan också till politiskt våld:

När informationen om Stefans engagemang i AFA började spridas på Twitter förra veckan ville han inte stå för sina åsikter. Istället uppmanade Stefan sina röda vänner att rapportera kontot som spred uppgifterna i hopp om att det multinationella kapitalistföretaget skulle skydda honom och censurera uppgifterna.

I skrivande stund är dock kontot och inläggen om Stefan kvar. Istället verkar det som att Stefan fått en varning av Twitter, troligen för att nationalister kontrat med att anmäla hans konto för att tidigare ha postat samma typ av personlig information som Stefan nu själv vill få censurerad.


  • Publicerad:
    2019-09-23 20:10