AFRIKA. Efter att det blivit svårare att smuggla in migranter till Europa så har människosmugglarna fått problem med att få in pengar. Nu har de löst problemet genom att helt enkelt sälja migranterna som slavarbetare.

”Starka pojkar till lantbruksarbete” – det globalistiska massinvandringsprojektet har nu lett till en ny slavhandel med subsahariska afrikaner.

På grund av påtryckningar från EU så har nu den libyska kustbevakningen skärpt gränskontrollerna mot Europa, och patrullerar frekvent för att förhindra smugglare från att föra in migranter till Europa. Detta har lett till att de kriminella gängen som tidigare agerat människosmugglare fått stora mängder migranter på sina händer som de inte kan få in i Europa.

Nu tycks de dock ha löst problemet. Människosmugglarna har nämligen börjat sälja migranterna som slavar, vissa för så lite som 800 amerikanska dollar, vilket motsvarar cirka 6 700 svenska kronor. När CNN var i den libyska huvudstaden Tripoli med dolda kameror så bevittnade de dussintals människor som höll på att säljas på en slavmarknad. De marknadsfördes bland annat som ”stora starka pojkar för lantbruksarbete”.

Libyens myndigheter håller på att repatriera de cirka 43 000 migranterna som befinner sig i landet tillbaka till sina hemländer, men det går långsamt. Den största anledningen sägs vara att de flesta afrikanska länderna stängde sina ambassader i Libyen 2014 när landet attackerades av Nato, efter att ha vägrat ansluta sig till det globala banksystemet.

Källa:
Libyan Markets Sell Slaves for $800 Apiece


  • Publicerad:
    2017-11-16 15:20