MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Denna torsdag så var det dags för den del av Almedalsveckan som de flesta normala människor förmodligen tycker är den allra mest tragiska. Motståndsrörelsen var där för att protestera. Uppdaterad med film!

Den så kallade ”mångfaldsparaden” har helt fel namn eftersom den snarare är en uppvisning i enhetligt svenskhat och godhetssignalerande.

I likhet med andra Pride-evenemang så har även Visbys mångfaldsparad en starkt ”antirasistisk” prägel. Slagorden som ropades under tåget var inte för mångfald, eller för homolobbyn. Istället så hade slagorden som vanligt udden riktad mot ”nazister” och ”rasister”. Oavsett vilken slags demonstration som kulturmarxister anordnar så verkar de i slutändan alltid handla om oss ändå.

Ett av Nordiska motståndsrörelsens primära syften är att visa för det nordiska folket att det finns ett sundare alternativ till den nuvarande maktordningen och den sunkiga och skadliga HBTQP-kultur som den förespråkar. Därför så hade medlemsgruppen i Näste 8 detta år förberett en riktigt stor och snygg banderoll med ett budskap som knappast kunde missas av någon: KROSSA HOMOLOBBYN!

Den kraftiga blåsten gjorde att det krävdes åtta man för att hålla i den 16 meter långa bjässen till banderoll. Motståndsrörelsen hade bestämt sig för att genomföra en tyst protest detta år, genom att stå med banderollen längs färdvägen vid en väl utvald och välexponerad plats.

Paraden i sig bjöd inte på några särskilda överraskningar. Det var tråkigt att se att så många barn gick med i tåget. De flesta eller samtliga riksdagspartier var representerade och många andra organisationer också.

Uniformerad ambulanspersonal gick med i tåget och vissa av dem uttryckte ljudligt sitt hat mot Nordiska motståndsrörelsen genom att både sjunga med i hetsramsorna men även genom att ljudligt säga ”usch” och annat. Man bör verkligen ifrågasätta lämpligheten i att uniformerad myndighetspersonal, som enligt lag ska uppträda neutralt och opolitiskt, deltar i sådana här extremt politiska jippon.

När Nordfronts kameraman ville gå en liten bit ner för gatan för att filma tåget blev han bryskt stoppad av fyra poliser som förhindrade honom från att gå vidare. Trots att journalisten informerade poliserna om att han var just journalist, och där för att dokumentera demonstrationen, så vägrade de otrevliga poliserna att lyssna. Istället ställde de sig bröst mot bröst med Nordfronts utsände vilket resulterade i ett kortare utbyte av förolämpningar.

När demonstrationståget hade gått förbi Motståndsrörelsens delegation började aktivisterna att rulla ihop banderollen, men blev i samma stund omringade av mängder av poliser. De började försöka slita bort alla de som höll i banderollen för att kunna identifiera dessa, något som tydligen inte kunde vänta den minut det skulle ha tagit att rulla ihop banderollen. Antagligen gjordes detta i syfte att lagföra Motståndsrörelsens medlemmar för påhittade brott. De gav dock ingen specifik anledning på plats. Vissa blev även visiterade, trots att de inte ens hade hållit i banderollen, utan bara stått där på platsen.

Polisens trakasserier är dock någonting som Nordiska motståndsrörelsens medlemmar är mer än vana vid och ingenting som hindrar oss. Tvärtom så bevisar det bara vad vi hela tiden påstår och gör oss bara än mer säkra på vår sak. Dagens system är ruttet, korrupt och förljuget och måste bytas ut om vi i framtiden ska ha en chans att leva i ett sunt och fritt samhälle.

Är även du trött på att leva i ett samhälle där det onaturliga och dåliga lyfts fram och det naturliga och sunda förtrycks? Gör din plikt, anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen nu idag!

Uppdaterad med film 2019-07-09:


  • Publicerad:
    2019-07-09 14:10