Fredag den 29 juni samlades medlemmar och sympatisörer till Motståndsrörelsen i Sundsvall för att dela ut flygblad och sätta upp klistermärken. Under aktionen delade man ut kampanjflygblad och satte upp klistermärken i Södermalm. En diskussion fördes också med en äldre kvinna som till viss del förstod kritiken av massinvandringen. Diskussionen fördes på ett hövligt sätt trots att parterna inte helt och hållet hyste samma åsikter.

Tidigt på lördag morgon begav sig vissa av deltagarna från fredagens flygbladsutdelning iväg på en resa norrut till Ångermanland. Där besöktes nationalsocialister som man tidigare bara haft kontakt med över nätet. Det var ett mycket trevligt och givande besök.  Motståndsrörelsen mottog också en gåva av en person där uppe som aktivisterna vill passa på att tacka för i denna rapport.

På söndag eftermiddag reste motståndsmännen tillbaka mot Sundsvall där en grupp medlemmar återigen samlades för att sprida det nationalsocialistiska budskapet i staden. Under en timme trotsade de regnet och satte upp klistermärken samt delade ut flygblad i Östermalm. Aktionen genomfördes utan störningar.

Är du bosatt i Sundsvall eller södra Norrland och delar Motståndsrörelsens visioner? Tveka då inte att kontakta organisationen!

 


  • Publicerad:
    2012-07-05 09:24