Onsdagen den 7:e november gav sig en grupp medlemmar och sympatisörer till Motståndsrörelsen ut och affischerade i Sundsvall. Totalt sattes runt 30 affischer upp i ett ”kulturberikat” område av staden. Aktiviteten fortlöpte smidigt och utan komplikationer.

Fredagen den 9 november bedrevs internutbildning med hjälp av en dokumentärfilm.

Lördagen den 10 november samlades en större grupp medlemmar och sympatisörer med familjer för att spendera dagen ute i naturen utanför Sundsvall. Aktiviteten inleddes med en kort vandring ut i skogen till en grillplats. Med grillplatsen som bas gav man sig sedan längre in i skogen för att slutligen återvända till grillplatsen och där fika och ha det trevligt. Runt 16-tiden när det började skymma begav man sig tillbaka till utgångspunkten och avrundade dagen. Bortsett från en väldigt kort och lätt regnskur var dagen rakt igenom trevlig och lyckad. Under dagen tecknades dessutom två stödmedlemskap.

Är du bosatt i Sundsvall eller dess närhet och vill engagera dig i Motståndsrörelsen? Kontakta då Pär Sjögren på par.sjogren@nordfront.se eller 0768329205

 


  • Publicerad:
    2012-11-13 22:23