Under söndagen den 3 juli klistrades en bunt med klistermärken upp runt om bostadsområden. Emmabodas representant för det kommunistiska Vänsterpartiet valde även att konfrontera. Diskussionen hölls på en god samtalsnivå. Kommunisten accepterade inte folkförrädar-affischen, den såg han som ett indirekt hot och bad aktivisterna sluta sätta upp sådana. Han sade sig vara en stolt folkförrädare, han älskade det mångkulturella Sverige.

Han berättade även att hans anmälan som han gjorde förra veckan togs på allvar då ”organisationens propaganda är hets mot folkgrupp”(?!)

Även en person som röstar på SD valde att lägga sig i denna diskussion. Då han icke gillade att det hade sprayats NATIONALSOCIALISTISK ZON på gården så gjorde han en märklig jämförelse och frågade aktivisten om denne hade gillat att det sprayats vissa könsord hemmavid. Alltså sjönk nivån direkt när han valde att lägga sig i.

Aktiviteten anses som lyckad då inga problem uppstod. Kampen fortsätter i Emmaboda, där folkförrädarna visar sig – där finns vi!

IMG_20160703_120354


  • Publicerad:
    2016-07-04 21:00