DEKADENS. Äldreboendet Milton Lodge i England beslutade att ge de gamla pensionärsdamerna lite extra krydda i tillvaron och hyrde in en grupp manliga strippor.

Skärmdump

Många äldreboenden i Storbritannien är könssegregerade. Flera av de äldre damerna på boendet Milton Lodge i Colchester, Essex, hade länge klagat till personalen om att de var trötta på att bara vara omgivna av kvinnor.

89-åriga Joan Corp kläckte då idén att äldreboendet borde ordna en flott trerätters middag med unga, nästan nakna servitörer för att sätta lite krydda på tillvaron. Hennes förslag fick stort bifall från de övriga damerna.

Personalen på boendet letade då online och hittade företaget Hunks in Trunks som kunde ordna en show för pensionärerna. Showen innebar en trerätters middag med unga, muskulösa, manliga strippor endast iförda minimala förkläden.

De elva damerna på äldreboendet bjöd också in sina döttrar och deras döttrar till showen, där givetvis även massage utförd av de muskulösa männen ingick för alla som ville.

Claire Martin, som arbetar som aktivitetskoordinator på Milton Lodge, berättar:

— Servitörerna gick runt och frågade damerna ifall de ville ha massage, och alla svarade ja. De fortsatte skratta hela kvällen, de formligen älskade det.

På svenska äldreboenden är det ganska vanligt att man tar in hundar och katter för att stimulera de boende. Ifall trenden med strippor skulle introduceras även här blir det intressant att se hur feministrörelsen ställer sig till fenomenet.

Källa:
Tea and beefcakes! Startled pensioners got their pulses racing… when ’Butlers in the BUFF’ served them a three-course meal at their care home


  • Publicerad:
    2018-11-01 10:35