Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Allt du behöver veta inför demonstrationen i Falun 1 maj

Av Redaktionen, 2017-04-30
redaktionen@nordfront.se

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Med bara ett dygn och ett par timmar kvar kvar tills det är dags för demonstration sammanfattas här all viktig information som Nordfront publicerat hittills. UPPDATERAD 30/4 kl 10:20.

Demonstrationens går under den positiva parollen: I folkgemenskapens tecken. Alla folkfränder som önskar ersätta sionisternas folksplittringspolitik med sann folkgemenskap är välkomna att delta i demonstrationen oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte.

Samling sker på regementsområdet i Falun klockan 13:15.

Tryck här för mer information om samlingsplats, tider och rutt.

Om du inte kan ta dig till Falun på egen hand meddelades det under lördagen att det fortfarande finns ett fåtal platser kvar att samåka ifrån. Först till kvarn gäller och du behöver inte vara ansluten till organisationen för att få en plats.

Tryck här för kontaktuppgifter angående samåkning.

Väl på plats kommer det bjudas på livemusik och hållas tala av Simon Lindberg, Pär Öberg, Fredrik Vejdeland, Paulina Forslund, Jörgen Kromann och Sebastian Elofsson.

Läs en kort presentation av talarna här.

Eventuellt blir det också debatt då Pär Öberg har utmanat motståndarsidans starke man, försvarsminister Peter Hultqvist, till verbal duell då denne gjort en rad fientliga uttalande om Motståndsrörelsen inför demonstrationen.

Enligt Nordfronts undersökning kan det bli den största nationalsocialistiska demonstrationen i modern tid då 738 personer uppgett att de ska komma och det vid tidigare demonstrationer faktiskt kommit fler deltagare än vad som uppgetts på förhand. Polisen har officiellt uppskattat uppemot 1000 personer.

Ordningsregler för demonstrationens deltagare finner du här.

Om du ännu är lite velig och känner att du behöver en knuff i rätt riktning kan du se de bägge filmer som producerats inför demonstrationen här. Du kan lyssna på Radio Nordfronts temaavsnitt om arrangemanget här, eller varför inte läsa Jörgen Kromanns, Anders Möllers, Mia Andréns eller Leif Erikssons uppmaningar till att delta?

Otvivelaktigt gillar inte vårt folks fiender demonstrationen och bara det borde vara en god anledning att sluta upp. Dalarnas tidningar (DT) har låtit lögnpressarna gå varma och flera är de mediapersonligheter och politiker som fått ge utlopp för sitt hat mot yttrandefriheten. Falu kommuns uttalande bemöts här och Fackförbundens skrivelse inför demonstrationen bemöts här.

Tillhör du någon alternativmedia och vill bevaka demonstrationen?

Sök pressackreditering här!
(Mainstream-media med en folkfientlig agenda gör sig ej besvär att ansöka.)

Du kan du fortfarande hjälpa till att mobilisera de sista deltagarna, genom att sprida information om demonstrationen. Dels kan du göra detta på nätet, exempelvis med nedanstående bild, men också fysiskt genom att

Ladda ner och skriv ut affischer och flygblad här.

Sist, men inte minst, kan även du som av någon anledning inte kan ta dig till demonstrationen hjälpa till i kamparbetet ändå genom att följa det utmärkta exempel som en del sympatisörer dragit igång där de utlovar att skänka en summa pengar för varje deltagare som sluter upp i Motståndsrörelsens led den 1 maj.

Har du fler frågor? Tag kontakt med Motståndsrörelsen här.


  • Publicerad:
    2017-04-30 11:20