SATIR. Just nu utspelar sig en av mänsklighetens värsta tragedier mitt framför våra ögon.

Den våldsbehatande och ultra-extrema terrororganisationen Mordiska Motståndsrörelsen har intagit Gotland, detta trots att Gudrun Schyman ännu inte godkänt belägringen i sin samtyckes-app. Etablerade medier har tidigare rapporterat att människor ”med nazistiskt utseende” rört sig i området på ett fascistiskt sätt och skräckskildringarna tycks inte sluta där. I skrivande stund har en armé bestående av ca 1000 fulla skinheads börjat sprida hot och hat på gator och torg, märkbart påverkade av ryska dödssteroider som kan spåras till den internationelle giftmördaren och superskurken Vladimir Dopin. Enligt säkra källor är Dopin ledare för det hemliga brottssyndikatet ”Främmande Makt” där även Nordkoreas ledare Kim Jong-un har en ledande position och obekräftade uppgifter gör gällande att det är genom koreanen som MMR tillskansat sig kärnvapen.

SÄPO har i en relaterad händelse lyckats gripa en misstänkt spion som satt och spionerade bakom en dagstidning med urklippta hål för ögonen. Det som initialt väckte misstanke var att mannen höll tidningen upp och ner. Huruvida det finns kopplingar till Främmande Makt-rörelsen är i nuläget oklart.

Vad som däremot står helt klart är att demokratin är hotad och om goda krafter inte lyckas mobilisera kommer Mordiska Motståndsrörelsen att…

 


  • Publicerad:
    2018-07-05 22:42