KRÖNIKA. Med anledning av tidens senaste händelser och det hårdnande tonläget i både debatter och kommentatorsfält kan man behöva stanna upp och tänka efter lite hur vi framställer oss i media, både vår egen och fiendens. Det kan även vara bra att fundera lite på hur man själv vill framstå som nationalsocialist och motståndsman.

ambassadör

Om att visa vägen för andra.

Efter den senaste tidens händelser har nog de flesta av oss märkt att tonen hårdnat, inte minst här på Nordfront i kommenterna till diverse artiklar. Av rent naturliga skäl radikaliseras vi i takt med att vårt folk får det allt svårare men jag vill här peka på det viktiga att ändå försöka hålla högt i tak och att vissa kommentarer kan vara rent kontraproduktiva för vår sak.

Vi nationalsocialister har respekt för allt liv på vår planet, att varje folk på vår jord har rätt att existera – vart folk på sin plats. Detta innebär inte att vi anser att det är rätt att ta ihjäl främlingar eller ställer oss bakom liknande handlingar. Media jobbar 24/7 för att bygga upp just den bilden och hamra in den i vårt folk och det kan inte nog understrykas hur viktigt det är att vi motarbetar just den bilden.

Nu är det av yttersta vikt att vi noga tänker på hur vi framställer oss, inte bara inom vår egna media och ute på gatan, utan även i vardagen och i möten med våra medmänniskor. Vi måste föregå med ett gott exempel och visa våra folkkamrater att vi är vägen ur detta multikulturella helvete som påtvingats oss och att vi står för sunda ideal och en positiv syn på framtiden. Att vi har lösningarna och att med oss kommer framtiden att bli betydligt ljusare. Här börjar det personliga ansvaret som nationalsocialist att spela en allt större roll, här är det upp till oss att fortsätta bygga på bilden av en sund rörelse med ansvarsfulla individer.

Som ambassadörer för framtiden måste vi ta uppgiften på största allvar. Kampen är så mycket större än oss som individer och vi lägger just nu grunden för en bättre framtid för vårt folk och våra efterkommande folkkamrater. Här kommer så din personliga utstrålning och hur just du återspeglar rörelsen att spela en allt större roll i dagens spända politiska klimat.

Att läsa böcker, se dokumentärer och fortbilda sig inom politik och historia är något jag anser vi bör lägga mer tid på. Att förstå hur vi har hamnat i dagens ruttna system, vilka krafter som drar i trådarna och hur de fortlöpande arbetar för att upprätthålla sin makt, är något vi aldrig kan understryka vikten av tillräckligt. Just att förstå vår samtid och vägen dit ger oss gränslösa möjligheter till att upplysa våra medmänniskor och att få våra folkkamrater att göra gemensam sak med oss.

Om att förstå samtiden.

Om att förstå samtiden.

Här kommer den personliga utstrålningen att spela en allt större roll, vi måste visa att det är kul och positivt att vara nationalsocialist. Att med humor och skratt kunna belysa det absurda i vårt samhälle är ett väldigt viktigt vapen i kampen. Men även att ha en stor tro på framtiden och att visa att det finns andra lösningar än de beprövade, som uppenbarligen fungerar allt sämre dag för dag, är något man bör tänka på och om tillfälle ges inpränta i folk.

Jag anser även att det är viktigt att respektera sig själv och börja tänka på hur man lever sitt liv. Personligen tycker jag att kosten och att tillbringa tid ute i naturen med kamrater ger betydligt mycket mer än att stoppa i sig snabbmat och sylta ner sig i dokusåpor och amerikansk skräpkultur på teve. Just vad vi äter är något vi ofta diskuterar och även om jag personligen anser mig vara piggare och friskare på en mer vegetabilisk kost så står det givetvis individen fritt att äta vad bara vi strävar efter att äta så sunt vi kan eftersom det stärker oss både psykiskt och fysiskt.

Sund själ i en sund kropp.

Sund själ i en sund kropp.

Träning inom självförsvar är också en viktig del. Vi har lyckats skapa en bild av rörelsen som kompromisslös och att vi alltid slår tillbaks när vi utsätts för våld, det är av yttersta vikt att vi aldrig låter den bilden fallera. Våra folkkamrater måste veta att de alltid kan lita på oss om nöden kräver. Om samhället forsätter sin förruttnelse i samma takt så finns snart inget annat val för gemene man än Motståndsrörelsen och den trygghet vi kan ge.

Den personliga karaktären bör även stärkas genom att avstå totalt från droger och alkohol bör intas med återhållsamhet, även om det senare tyvärr är något nog de flesta av oss kan jobba lite mer på. Men vem har sagt att arbetet med att stärka sin personliga karaktär skulle vara något enkelt?

ambassadörer3

Även om sakerna jag tagit upp är rena självklarheter så bör vi alla inse allvaret i vår situation och att vi alla måste göra vad vi kan. Även om just du som läser den här texten inte är engagerad mer än bara som besökare här på Nordfront kan du göra stor nytta om du följer ovanstående saker.

Kampen börjar alltid med en själv och om just du kan leva ditt liv som föredöme för vårt folk så hjälper du till i kampen. Genom att personligen gå emot medias förljugna bild kanske du rent av kan få med dig en folkkamrat? Låt oss tillsammans bidra till att skapa en sund och positiv bild av Moståndsrörelsen och härmed starta en ny folkrörelse.

 


  • Publicerad:
    2015-11-27 18:50