Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Anna Hagwall anordnar nytt riksdagsseminarium

Av Redaktionen, 2017-05-17
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. Riksdagsledamoten Anna Hagwall, som tidigare uteslöts ur Sverigedemokraterna efter att ha framfört kritik mot den judiska mediefamiljen Bonnier, anordnar ikväll ytterligare ett seminarium i riksdagen.

Anna Hagwall tillsammans med etnologen Karl-Olov Arnstberg vid hennes förra riksdagsseminarium.

Riksdagsledamoten Anna Hagwall uteslöts i december ur Sverigedemokraterna efter en ordentlig medial hets. Detta då Sverigedemokraterna gick på medias linje och menade att Hagwall ska ha uttalat antisemitiska åsikter efter att hon indirekt kritiserat den judiska överrepresentationen bland ägarna av Sveriges massmedier.

Efter uteslutningen har Hagwall dock fortsatt sitt oppositionella arbete, självständigt från den sverigedemokratiska partipiskan. Tidigare i år anordnade hon exempelvis ett väldigt uppskattat seminarium i riksdagen tillsammans med etnologen och invandringskritikern Karl-Olov Arnstberg som Nordfront också besökte. Seminariet hade temat yttrandefrihet och under en frågestund efteråt diskuterades bland annat att vissa grupper i samhället har proportionerligt stor makt.

Ikväll kommer Hagwall att hålla ytterligare ett seminarium i riksdagens lokaler, denna gång med ekonomen Jan Tullberg som kommer att tala om invandringens kostnader.

— Jag har en uppmaning till samhällsintresserade personer som vill nå ut med sina idéer, att vi samlas och håller kontakt med varandra och berikar varandra, säger Hagwall i en marknadsföringsfilm för seminariet, säger Hagwall till Fria Tider och fortsätter:

— Jag hoppas att vi tillsammans kan bryta mobbningskulturen i det offentliga rummet.

I en video som släpptes i måndags uppmanar Hagwall allmänheten att ta del av hennes seminariearbete:

Nordfront kommer att återkomma med en artikel om seminariet.

Källa:
Politisk vilde anordnar seminarium i riksdagen


  • Publicerad:
    2017-05-17 17:49