JUDISK MAKT. Centerledaren Annie Lööf har retweetat en debattartikel som förespråkar större utrymme i media för diskussion om judiska maktstrukturer.

Den hårt kritiserade Centerledaren Annie Lööf anser att judiska maktstrukturer bör debatteras mer i offentligheten. Det är åtminstone en tolkning man kan göra av hennes val att retweeta Centerpartiets pressekreterare, judinnan Anna Simon-Karlsson. Denna har nämligen läst juden Olle Wästbergs debattartikel i Corren, vars slutkläm proklamerar att ”det är dags för medier och opinionsbildare att i högre grad bemöta konspirationsteorierna”.

Wästbergs artikel går annars mest ut på att ursäkta och försvara den judiske miljardären George Soros, som av bland andra Donald Trump och Ungerns premiärminister Viktor Orbán anklagats för att stödja massinvandring och andra subversiva företeelser i respektive land. Wästberg nämner även med namn Nordfront, som kritiserade Annie Lööf efter hennes kontroversiella kärleksförklaring till Soros förra hösten.

Lööf har tidigare deltagit i flera hemliga globalistmöten arrangerade av ökända Bilderberggruppen samt Trilaterala kommissionen.

Huruvida detta utgör en kursändring från globalisten Lööf – som tidigare velat kriminalisera tusentals år gamla nordiska symboler samt förbjuda, inte debattera med, Nordiska motståndsrörelsen – återstår att se.


  • Publicerad:
    2019-01-17 21:40