Kvällen den 17/7 åkte medlemmar och aktivister från Kampgrupp 406 ut till shopping-galningarnas mecka Birsta norr om Sundsvall. Anledningen var att det på måndagen den 18/7 internationellt högtidlighålls den så kallade Nelson Mandela-dagen till minne av apartheidens fall i Sydafrika.

Där spreds de för tillfället speciellt framtagna flygbladen med information om folkmordet på vita sydafrikaner och sanningen om den blodtörstiga massmördaren Nelson Mandela i kundvagnarna utanför en mängd butiker.

När specialbladen tagit slut så fortsatte spridningen av flygbladen som informerar om Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren istället. Dessutom sattes ett större antal klistermärken upp medan det även städades bort eller klistrades över fiendepropaganda. Sammanlagt spreds drygt 500 flygblad.

Aktionen får anses som riktigt lyckad utan några störande element, endast några nyfikna bilister som snurrade runt i området.

Den som bor i eller i närheten av Sundsvall och vill komma i kontakt med organisationen kan besöka Näste 4:s hemsida där ni hittar kontaktinfo.

Anti-Mandela1


  • Publicerad:
    2016-07-18 15:00