STORBRITANNIEN. I lördags demonstrerade brittiska nationalister i Dover mot massinvandringen till Storbritannien. ”Antifascistiska” motdemonstranter försökte störa demonstrationen men filmer på Youtube visar hur nationalisterna besegrar motdemonstranterna och hur en grupp motdemonstranter tvingas gömma sig bakom polisen där de blir hånade och bespottade av patrioterna.

Värt att tänka på för de som eventuellt känner sympati för personerna som misshandlas och förnedras i filmerna är att även etablerad media erkänner att det var vänsterextremisterna som försökte störa nationalisternas demonstration. Det verkar också som att det var maskerade ”antifascister” som inledde våldsamheterna genom att bryta igenom en polisavspärrning som skulle hålla grupperna på avstånd från varandra.

En vanlig taktik från yttrandefrihetshatande vänsterextremister är att gömma sig bakom poliser och kasta projektiler mot demonstrationer, vilket man också kan se motdemonstranterna göra i filmerna från Dover. När polisen låter motdemonstranter befinna sig inom kastavstånd från en demonstration på det sättet kan demonstranterna antingen välja att acceptera att få saker kastade på sig eller gå till angrepp och jaga iväg mötesstörarna.

Filmer:

En maskerad ”antifascist” försöker resa sig men svimmar efter att ha fått stryk, polisen släpar efter ett tag undan personen medans hans ”kamrater” står på avstånd och är handlingsförlamade.

”Antifascister” misshandlas och jagas iväg.

Polisen försöker skydda en grupp motdemonstranter men nationalisterna bryter igenom och misshandlar dem.

Motdemonstranterna förnedras efter genombrytningen.

Liknande scener från en demonstration förra året där passiva vänsterextremister försvaras av polisen när nationalisterna går till attack.

Daily Stomer rapporterade om demonstrationen när den ägde rum och publicerade många bilder och Twitterinlägg från demonstrationen.


  • Publicerad:
    2016-02-01 16:55