Lördag kväll den 16/12 fortsatte Kampgrupp 403 att dela ut flygblad till resterande del av Forsa samt Njurundabommen i Sundsvalls kommun. Allt gick lugnt till och nu har även vintern kommit på riktigt med -8 grader medans kamraterna delade blad.

Bor du i Sundsvall med omnejd och känner att nu får det vara nog med detta sjuka samhälle? Vi finns på din ort. Så tveka inte att ansluta dig till det enda sanna motståndet, Nordiska motståndsrörelsen!

”Ju mer en människas verk betyder för framtiden, desto mindre förmår hennes samtid att fatta det, desto svårare är kampen och desto sällsyntare framgången. Men om det på hundra år ges en enda, skall måhända på hans ålderdom ett svagt skimmer av den kommande berömmelsen omstråla honom. Detta gäller historiens maratonlöpare; samtidens lagerkrans berör blott den döende hjältens tinningar. Till dessa kan man räkna de stora kämparna här i världen, de som missförstådda av sin samtid ändå är beredda att kämpa striden för sina idéer och ideal till slutet. Det är de som en gång skall stå folkets hjärta närmast”. – Adolf Hitler


  • Publicerad:
    2017-12-19 06:00