STOCKHOLM. Gårdagens demonstration och motdemonstration i Stockholm verkar båda ha anordnats av schizofrena antirasister.

folkets demo front

”Du som är här för att skrika, slåss, eller vara fientlig på ett eller annat sätt – gå din väg med omedelbar verkan”, skrek Jennifer Black igår.

Igår arrangerades Folkets demonstration i Stockholm, vilket möttes av en antirasistisk motdemonstration. En kort granskning av ett av talen visar dock att polisen antagligen hade kunnat ta bort kravallstaketen och låta demonstranter och motdemonstranter förena sig i en gemensam demonstration, då det rådde rörande samstämmighet om att ”nazism”, ”fascism” och ”rasism” är de stora samhällsproblemen i dagens Sverige.

Det är Jennifer Blacks tal som Nordfront rekommenderar alla läsare att lyssna på och skratta åt. Black höll det längsta talet och pratade i hela 16 minuter utan att lyckas uttrycka en enda egen åsikt annat än att hon är emot våld, extremism, radikalism, ”fascism”, ”nazism”, kommunism, AFA, Nordiska motståndsrörelsen samt Nordisk Ungdom. Utöver detta lyckas Black eventuellt framför att hon är för ”trygghet”, ”demokrati” och några andra populistiska begrepp som kan betyda lite vad som helst och kräver vidare specificering för att vara meningsfulla. Trots att hon gastade ”avgå alla” – en uppmaning som riktades mot Sveriges regering – lyckades hon inte ens i klartext berätta vilket parti hon själv stödjer och röstar på, än mindre talade hon om några konkreta samhällsproblem eller lösningar.

Att Blacks tal vid några tillfällen möttes av applåder och bifall är förvånande, men publiken hade i alla fall sinnesnärvaro och omdöme nog att inte svara med spontana applåder när Black försökte göra gällande att Nordiska motståndsrörelsen och Nordisk Ungdom är lika illa som AFA och motdemonstranterna.

Sammanfattningsvis kan Blacks tal beskrivas som substanslöst, floskulöst och gymnasialt, själva framförandet var skrikigt och pretentiöst på ett svagbegåvat sätt som motsvarade talets substans. Oavsett om övriga talare höll högre standard drar Blacks tal löje över hela tillställningen.

Den antirasistiska antifascisten Jennifer Black talar på demonstrationen igår.

Antifascistiska och antirasistiska motdemonstranter mot den antirasistiska och antifascistiska demonstrationen.


  • Publicerad:
    2016-03-20 23:55