HOMOLOBBYN. Måndagen den 26 juni började Pride-veckan i Helsingfors där deltagarna bland annat uppmanas att ”polera sitt läder och gummi och träda in i fetischmännens värld”. Men hur sund är livsstilen som marknadsförs av Pride?

Till temaveckan hörde också en ”Berlin ocensurerat”-föreläsning, där en person som kallar sig för Seksi Pertti berättade om Berlin som mål för homoresor. Ett av ämnena som behandlades var HIV-förebyggande läkemedel. Därtill anordnade Sexpo gratis sexrådgivning och under en dag fanns det en workshop för säker sex ämnad för alla ”unga HBTQ-personer”.

Varför tycks just könssjukdomar och andra sjukdomar som är resultatet av en dekadent livsstil oroa Pride-arrangörerna? Enligt Center for Disease Control and Preventions (förkortat CDC, som är USA:s nationella hälsomyndighet) hemsida utgör homosexuella tio procent av de som smittas av hepatit A. När det kommer till hepatit B är vi uppe i 20 procent. Även hepatit C sprids enligt hälsomyndighetens hemsida mer bland homosexuella män.

Man kan få hepatit från till exempel en nål som man delar med andra eller från sex, där analsex är den största riskfaktorn. Särskilt hepatit B smittar lätt via sex. De homosexuellas andel av befolkningen i USA är ungefär 1,7 procent. I Finland är andelen enligt undersökningarna som gjordes år 1971 respektive 1992 under en procent.

Enligt CDC:s hemsida gäller följande för år 2014:

Homo- och bisexuella mäns andel av de som nyligen fått HIV-diagnos var 83 procent av alla män över 13 år och 67 procent av alla diagnostiserade.

Homo- och bisexuella mäns andel av män mellan 13 och 24 år som fått HIV-diagnos är 92 procent.

Homo- och bisexuella mäns andel av alla som fått AIDS-diagnos är 54 procent.

Därtill står det på hemsidan att:

  • Homo- och bisexuella män uppskattas vara cirka 4,5 miljoner till antalet i USA. Enligt en analys gjord år 2016 har 15 procent av dessa HIV och 11 procent är diagnosticerade med HIV. Med andra ord går det runt tiotusentals odiagnosticerade HIV-smittobärare i landet.
  • Var sjunde homo- eller bisexuell man som är HIV-smittad är inte medveten om att han är smittad.
  • Majoriteten av de som har HIV har fått det via oskyddat analsex.

Risken för att homo- och bisexuella män även får andra könssjukdomar, såsom syfilis, gonorré eller klamydia, är större än hos heterosexuella. Exempelvis konstaterade man att 83 procent av alla som fått syfilis var män som haft sex med andra män. Homosexuella män har enligt hemsidan också en sjutton gånger större risk för att drabbas av ändtarmscancer jämfört med heteromän.

Källa: cdc.gov

Till de homosexuellas livsstil hör givetvis inte enbart att lättsinnigt sprida könssjukdomar. Depressioner, självmord och våld i nära relationer är bland homosexuella mer ofta förekommande än bland heterosexuella. Enligt hemsidan är det dubbelt så stor risk att en lesbisk eller homo- eller bisexuell person försöker ta livet av sig jämfört med heterosexuella. Enligt National Center for Biotechnology Informations hemsida är det sex gånger mer sannolikt att en homosexuell man tar sitt liv än en heterosexuell man.

The Victimization by Sexual Orientation Report visar att 26 procent av homosexuella män och 37 procent av bisexuella män upplever våld i parrelationer någon gång under sina liv. The National Intimate Partner and Sexual Violence Survey berättar att 40 procent av homomännen och 47 procent av de bisexuella männen upplever sexuellt våld under sin livstid. Den här statistiken inbegriper inte våldtäkter.

Hur är det med droger? Enligt tidningen The Independent är droger till och med sju gånger vanligare bland homosexuella än bland heterosexuella. De populäraste drogerna är ”festdroger” såsom cannabis, kokain, ecstasy, ketamin och amfetamin. Det är tio gånger mer sannolikt att homosexuella har använt någon av dessa droger under den senaste månaden jämfört med heterosexuella. Vad gäller ketamin är sannolikheten hela tretton gånger så stor.

LÄS ÄVEN: Civilkurage: Hjälte försvarade ensam Göteborg mot Pride-snusket

Enligt en statlig undersökning som gjordes i England för några år sedan  uppgav 33 procent av homomännen att de tagit olagliga droger under det senaste året. För heterosexuella var talet 11,1 procent. För kvinnor var det 22,9 procent för lesbiska och 5,1 procent för heterosexuella.

Det är kanske värt att nämna att den offentliga bögen Juha-Pekka Hippi, som var Setas ordförande under åren 2013-2014, är känd för att ha varit berusad i rätten när han agerat som advokat, druckit öl under förhören, åkt fast för cannabisinnehav efter att ha härjat på ett tåg samt varit anklagad för att ha tittat i smyg på sin inneboende.

Vad är då agendan som HeSeta för fram under Pride-veckan? Hur många av dessa problem förs fram under veckan? Varför propagerar man för den dekadenta homokulturen som om det vore en positiv företeelse för människan? Varför belyser inte media homokulturens skuggsida?

Man har gjort homoagendan til en helig ko som inte får kritiseras. Man får inte till offentligheten föra fram fakta om den utan att kulturmarxisterna gräver fram sina stämplar. Om du står emot den riskerar du att bli utsatt för en politisk hetsjakt.

Officiellt är homokulturen ett helt och hållet positivt fenomen, och homosexuella har rätt till exakt samma rättigheter som heterosexuella – alltså ska de exempelvis få adoptera barn utan att man tänker på barnets öde, hålla sina perversa parader mitt i stan och de lyfts upp på piedestal av de minsta och mest skrattretande anledningar (heterosexuella män skulle inte offentligt få beklaga sig för motsvarande saker). Varför? Vad är Pride-veckans yttersta politiska mål?

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.


  • Publicerad:
    2017-07-06 12:58