MÅNGKULTUREN. En invandrare slipper fängelse efter att ha tagit del i en synnerligen bestialisk gruppvåldtäkt mot en svensk flicka. Flickan fick en pistol uppkörd i underlivet och blödde kraftigt, men domaren valde att fokusera på gärningsmannens låga ålder vid tillfället.

Foto från en av brottsplatserna och flickans blodiga byxor efter våldtäktsnatten. Foto: Polisen.

Den 19 juni 2014 blev en ung svensk flicka av ett invandrargäng medsläpad till parken Järvafältet, som ligger mellan invandrargettona Husby, Rinkeby och Tensta i norra Stockholm.

Invandrargänget som bestod av 5-8 personer höll ner flickan och gick lös på henne medan de hjälpte varandra att våldta henne i omgångar.

Stoppade upp pistol i flickans underliv: ”Nu får du också njuta”

När flickan skrek i dödsångest stoppade en av invandrarna upp en pistol i flickans underliv vilket medförde att hon fick kraftiga blödningar. Enligt domen sa han till flickan medan han pressade in pistolen: ”Nu får du också njuta”.

Flickan har uppgett att hon trodde hon skulle dö då hon fick pistolen i sig och kände att något gick sönder i hennes underliv varvid hon började blöda våldsamt.

Våldtogs hela natten i sitt eget blod

Efter den grova våldtäkten i parken släpade två av gärningsmännen med sig den svårt skadade flickan och körde henne till Ljungplan i Rinkeby. Där fortsatte de övergreppen i en källare. Det faktum att flickan var genomblöt av sitt eget blod hindrade inte invandrarna från att våldta henne hela natten.

Tidigt på morgonen klarade flickan att ringa till sin far som efter mycket letande fann henne i en blodpöl.

— Jag kan inte föreställa mig att någon levande person kan känna sig värre än hon gjorde där och då, kommenterade hennes far övergreppet mot sin dotter.

Trodde hon skulle dö

Så här beskriver offret själv hur hon kände:

[…] men han tog pistolen mellan benen på mig och stoppade in den. Hör att nån av killarna säger att jag ska ta det lugnt, att jag ska sluta gråta, att jag kan njuta av det. Eller att jag SKA njuta också, tror jag det var han sa. När han har den i mig så känner jag att nånting typ går sönder eller spricker i underlivet men tänkte inte på det så mycket. Jag var för rädd för att kunna fokusera på nåt annat än att hoppas på att jag snart skulle få komma hem. Fast trodde inte jag skulle få det, trodde seriöst att jag skulle dö då.

Araben fick samhällstjänst –  domaren betonade hans låga ålder

Tre av gärningsmännen blev ett halvår senare, i december 2014, dömda för grov våldtäkt.

Förra året lyckades polisen identifiera en av gärningsmännen, den 22-årige araben Mehdi. Han uppmärksammades av polisen efter att han lurat äldre människor på pengar och kunde genom DNA-spår knytas till den sex år gamla våldtäkten.

Araben dömdes till endast ett års fängelse för grov våldtäkt. Domen överklagades och i Solna tingsrätt omvandlades den till futtiga 200 timmars samhällstjänst. Domaren betonade att Mehdi var 15 år gammal då han grovt våldtog flickan och att händelsen inträffat sex år tidigare.

Araben kan heller inte utvisas då han fått svenskt medborgarskap.

Sverige ett av världens farligaste våldtäktsländer

Sverige är numera ett av världens farligaste våldtäktsländer. Landet som kallar sig en ”humanitär stormakt” och som tagit emot hundratusentals människor från tredje världen, kvalar in som nummer sex på listan av tio länder med flest antal våldtäkter.

I toppen av listan finns flera afrikanska länder och förstaplatsen innehas för närvarande av Sydafrika.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net


  • Publicerad:
    2021-03-12 12:35