JUDISK RASISM. Brooke Goldstein i USA anser att européer är onda antisemiter sedan EU tvingar slaktare att bedöva djur inför slakten. Smärtfri slakt är inte kosher.

Brooke Goldstein. Judisk rasist. Foto: Twitter. Kollage.

Den judiska juristen och människorättsaktivisten Brooke Goldstein som kämpar för judiska fördelar, ondgör sig på Twitter över EU:s nya lag som ska utöka djurskyddet i Europa som ska förbjuda rituell slakt utan bedövning.

Hon skriver ett ironiskt ”grattis” riktat till européerna, som på detta sätt med lagstiftning via EU-domstolen ”bevisar sin trångsynthet” gentemot judiska behov.

Vissa former av rituell djurslakt kan komma att bli tvingande i alla EU-stater.

Grattis ni har just deklarerat er trångsynthet till världen. Ni är en primitiv och svagsint domstol. Det judiska folket vinner alltid mot våra fiender. Och Europa kommer att återgå till medeltiden. # StoppaJudeHatet.

Med detta inlägg erkänner Goldstein att judarna betraktar européer som sina fiender, och att vad vi än gör, kommer judarna att segra över oss och straffa oss; i detta fall för att Europadomstolen vill värna om djurens skydd, vilket går på tvärs mot judendomen och deras kosher-lagar.

Goldstein uttrycker i sin tweet ingen avsky för att EU-domstolen med de nya reglerna även går emot muslimernas traditionsenliga halal-regler, och något muslimhat bryr sig människorättsaktivisten inte om i detta fall.

Det beräknas finnas ungefär 1,4 miljoner judar i Europa, samtidigt som det lågt räknat finns 26 miljoner muslimer på kontinenten. Särskilt Sverige och Frankrike är muslimtäta länder.


  • Publicerad:
    2020-12-18 14:45