GREKLAND. Artemis Mattheopoulos, som nyligen greps, har nu blivit släppt.

Artemis Mattheopoulos och Alexander Dugin.

Artemis Mattheopoulos och Alexander Dugin.

Artemis Mattheopoulos som nyligen greps har blivit släppt från häktet, efter att han överklagat sin häktning. Mattheopoulos är medlem i det politiska rådet i det grekiska partiet Gyllene gryning.

Han säger följande i ett uttalande:

Faktumet att jag släpptes godtyckligt betyder att de politiska förföljelserna mot Gyllene gryning har kommit till ett slut. Den anti-grekiska koallitionen fortsätter att hålla fångar helt illegalt och i strid mot konstitutionen. Ledamöten och partiledare är brutalt hållna av det juridiska systemet, en instans som den anti-grekiska koallitionen fullständigt kontrollerar.

Låt min frigivning agera vägvisare för mina kamrater som likt mig inte står åtalande för brott, utan för idéer. Gyllene grynings kamp fortsätter ovillkorligen för hemlandet, nationell självständighet och demokratisk rättvisa!

Det ska noteras att ingen grekisk tv-station rapporterade om att Mattheopoulos blivit frisläppt.


Tidigare har en högt uppsatt tjänsteman fångats på film med hjälp av dold kamera då han erkände att det inte finns några bevis mot Gyllene gryning. Istället är det nuvarande grekiska regimen som konspirerar mot partiet på order av judisk makt-rörelsen.

Källa:
Artemis Mattheopoulos Released From Jail!


  • Publicerad:
    2014-08-12 10:38