TERROR. En journalist vill praktisera sovjetisk rättspraxis genom att straffa personer med koppling till dissidenter.

Journalisten Simone Hansen från Blekinge läns tidning, Blt, planerar att hänga ut och skandalisera en familj i Karlskrona. I september arrangerar familjen en hästkurs i Karlskrona. Problemet enligt Simone Hansen är att hon anser kursledaren Stefan Forsman vara politiskt olämplig. I ett brev till Forsman skriver hon bland annat:

Jag skulle vilja ställa lite frågor till dig angående kursen och jag ska inte försöka att dölja att mina frågor också berör ditt engagemang i Motståndsrörelsen, de kurser du har hållit där och din syn på lämpligheten i att vara kursledare på en hästkurs där deltagarna inte känner till ditt samröre med motståndsrörelsen. En del av de deltagarna som kommer till kursen kan vara under 18 år.

Den här typen av uttryck förklarar mer vad journalisten Simone Hansen är för sorts person än det säger något om Stefan Forsman. Jag som känner Stefan Forsman kan intyga att han är en av de mest föredömliga personer som jag träffat. Hans personlighet gestaltar sig bland annat genom hans unika bakgrund med att hantera hästar.

Stefan Forsman har utvecklat en egen skola för bättre hästhantering.

Stefan Forsman har utvecklat en egen skola för bättre hästhantering.

Av det jag fått förklarat på området har Stefan Forsman varit pionjär för en sundare alternativ syn på relationen mellan människa och häst. Relationen utvecklas med Stefan Forsmans metoder så att djuren slipper plågas i onödan av destruktiva invanda mönster som bland annat existerar inom ridsporten.

Om Simone Hansen skulle bestämma skulle djuren fortsätta plågas av sadistisk hantering och människors okunnighet. Jag och många andra förstår också att det centrala i hennes resonemang handlar om hennes rädsla för att andra människor ska träffa kunna Stefan Forsman och ta intryck av hans sympatiska personlighet.

Som journalist på Blt är det hennes uppgift att demonisera meningsmotståndare som Stefan Forsman och skrämma folk från att våga träffa honom. I det personlig mötet rämnar nämligen demoniseringen. Läs min tidigare artikel om ”SDSA”, det är denna modell som Simone Hansen arbetar efter. Jag utgår ifrån att hon trivs i sin roll, även om det också leder till att djurplågare kan fortsätta frodas i landet.

Det mest absurda är inte att Simone Hansen terroriserar Stefan Forsman och hans möjligheter att ge hästar ett värdigare liv. Det är att hon agerar ytterligare ett steg genom att tillämpa ”guilt by association” mot familjen som arrangerar hästkursen i Karlskrona. Familjen ska också hängas ut av Blt som skurkar för att de anordnar hästkursen.

Återigen hänvisar jag till artikeln om SDSA där jag förklarar varför man straffar personer i andra ledet. Jag är ledsen att Simone Hansen använt denna som sin handbok men vi kan samtidigt avslöja mönstret i hennes smutsiga metoder eftersom hon lever upp till SDSA i varenda punkt.

Skulle en politiskt korrekt socialdemokrat vara ”lämplig” att hålla hästkurser just för att han är socialdemokrat? Det anser onekligen Simone Hansen och jag utgår från att hon skulle trivas ännu bättre i ett kommunistiskt sovjetsystem där alla privilegier tillfaller personer med anknytning till partitoppen. Det säger sig självt att det också blir en sämre hästkurs om partiboken ska betyda mer än kompetensen.

Simone Hansen, du har en människosyn och djursyn som primitivare än de flesta människor jag mött. Att du angriper personer som jag själv kan jag förstå eftersom det hör till ”spelets regler”. Att du däremot terroriserar personer i andra och tredje ledet är så ruttet att det kan mäta sig med kriminella brottslingar som våldför sig på sina rivalers familjer. Nordfront kommer att upplysa om vad du sysslar med och se till att du inte blir oemotsagd när du agerar åsiktspolis.


  • Publicerad:
    2014-07-08 23:47