MEDIA. Avpixlats åsiktstak ser ut att vara tillfälligt höjt sedan några veckor tillbaka. Ämnen som Barbara Spectre och sionism har setts diskuteras i kommentarsfälten utan att moderering har skett.

Något som många av Nordfronts läsare säkert tidigare har fått erfara är att Avpixlat har varit snabba med att bannlysa användare som har diskuterat ras, sionism och judendom. Sedan några veckor tillbaks så har moderatorerna av okänd anledning tillåtit diskussioner rörande allt ifrån ras, sionism och positiva uttalanden om apartheid.

Med andra ord: Det är just nu ett ypperligt tillfälle att upplysa Sverigevännerna på Avpixlat om judefrågan och rasfrågan och hänvisa dessa till Nordfront för mer information om dessa ämnen.

En tidigare moderator förklarar i Avpixlats kommentarsfält att den tillfälligt fria debatten på Avpixlat beror på en konflikt mellan moderatorerna och redaktionen, som eventuellt håller på att lösa sig:

Det blev en fnurra på tråden mellan moderatorgruppen och redaktionen. Men det håller på och reds ut, så att snart är moderatorgruppen tillbaka. OM de inte redan är tillbaka.

Inom kort kan alltså den sionistiska censuren återvända till sidan.


  • Publicerad:
    2016-07-23 22:25