KRÖNIKA. Sebastian Elofsson skriver om hur den liberala demokratin kommer att leda till folkets undergång.

Samhället vi lever i är döende. Den liberala demokratin är korrupt och svag, oförmögen att lösa de problem vi står inför som folk och land. Sjukvården går på knäna, dödsskjutningar sker på öppen gata, svenska kvinnor gruppvåldtas och kriminella gäng säljer droger till ungdomen. Invasionen av främlingar fortsätter och tär på välfärden som våra förfäder byggt upp åt oss.

Främlingsinvasionen har nu pågått i över två decennier och över två miljoner rasfrämlingar befinner sig idag på svensk mark. Sakta men säkert byts det vita svenska folket ut mot främmande folkslag från världens alla hörn. Massinvandringen är det största hotet mot vårt folks överlevnad genom tiderna och om inget görs inom en snar framtid så kommer vårt folk att utrotas från planetens yta.

Riksdagen – en samling folkförrädare
Samtidigt som folket och landet går mot sin egen undergång bråkar de åtta riksdagspartierna om makten. Korrupta karriärpolitiker som endast bryr sig om hur mycket pengar de kan tjäna på att föra massan bakom ljuset. Genom sin inkompetens och illvilja bär de ensamt ansvaret för den katastrofala situation vi nu befinner oss i.

Partiernas lojalitet ligger inte hos folket, vars intressen de har lovat att kämpa för, utan hos sig själva och sina herrar i Bryssel. För politikerna finns det bara två saker som betyder något; ”Vad gynnar mig själv och vad gynnar mitt parti?”.

Politikerna skiter fullständigt i folkets vilja. För dem är vi endast boskap som ska ge dem våra röster en gång vart fjärde år för att sedan hålla käft och veta vår plats.

Det spelar ingen roll vilka som sitter vid makten. Rödgröna blocket eller Alliansen, marschen mot avgrunden fortsätter. Hela riksdagen är en samling inkompetenta, giriga idioter som inte gör ett skit för att lösa samhällsproblemen! Snarare tvärtom, de arbetar för att förvärra situationen ytterligare. Att som folkvald politiker aktivt arbeta för att bekämpa sitt eget folk är förräderi. Det är också precis vad politikerna i riksdagen är, folkförrädare.

Detta är vårt nuvarande styrelseskick. Ett handlingsförlamat parlament bestående av åtta partier som bråkar om makten att förgöra landet!

Den falska oppositionen

Sverigedemokraterna är det enda partiet i riksdagen som inte kan hållas direkt ansvariga för samhällsförfallet och folkutbytet då de inte tidigare har suttit vid makten. Men vad gör man för att besegra de andra förrädarpartierna och rädda vårt folk och vårt land från förintelse!?

I åtta års tid har man kompromissat och anpassat sig efter de andra partierna! I åtta års tid har man sträckt ut handen till de andra partierna och i åtta års tid har man fått kalla handen!

En riktig opposition kompromissar inte och sträcker inte ut sin hand till folkförrädare. En riktig opposition tar varje chans den får att bekämpa folkets fiender, kosta vad det kosta vill. Om sedan förrädarpartierna kommer krypandes kan man tillfälligt ingå i ett samarbete för att ta makten, på sina egna villkor, i syfte att sedan när tiden kommer ställa förrädarna inför rätta i en folkdomstol.

Sverigedemokraterna har ännu en gång sträckt ut sin hand till Alliansen, framförallt till Moderaterna och Kristdemokraterna, under och efter valet. De har tillsammans med Alliansen röstat fram moderaten Andreas Norlén som ny talman i riksdagen med motiveringen att M, C, L och KD är ett ”rimligt” regeringsalternativ. I efterhand har partiledaren Jimmie Åkesson backat en aning och sagt att Alliansen som helhet inte är intressant för SD som regeringsalternativ. Det förändrar dock ingenting.

Om man som parti röstar på en folkförrädare som talman och kallar delar av Alliansen, som under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister öppnade upp portarna för de främmande horderna, för ett ”rimligt” regeringsalternativ, då begår man folkförräderi. Då är man ingen opposition, hur mycket man än hotar med att fälla varje regering som inte ger en något inflytande.

Totalt motstånd!

Ett dekadent samhälle med förödande mångkultur, grov kriminalitet, familjefientlig HBTQP-propaganda och negligerad sjukvård som styrs av en samling giriga folkförrädare. Detta är vad den liberala demokratin har gett oss.

Den nuvarande samhällsordningen kommer oundvikligen att leda till landet och folkets undergång. Totalt motstånd är inte bara en plikt, utan en skyldighet.

Den liberala demokratin måste avskaffas och ett nytt styre av starka, kompromisslösa ledare som endast tjänar folket måste införas. Ett nationalsocialistiskt styre där folket har en verklig medbestämmanderätt genom folkomröstningar.

Folkförrädarna ska ställas inför rätta, lag och ordning återupprättas och återvandringen påbörjas. Det är livsnödvändiga åtgärder för att säkra folkets framtid och när detta väl uppnås så kan arbetet med att bygga upp ett nytt och bättre samhälle påbörjas.


  • Publicerad:
    2018-10-18 13:30