RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett intressant avsnitt. Pedofiler, upphittade lik och livet på landet är ämnen som bland annat kommer att diskuteras ikväll. Missa inte!

Ikväll är det dags för avsnitt 21 av Radio Ludvika där medarbetarna bland annat kommer att prata om den man som försökt att locka med sig barn hem i tron om att de skulle få se hans ”röda pulka”. Radio-gänget har varit i kontakt med föräldrar i kommunen för att höra vad de tycker om händelsen.

Ikväll är också programledaren Johanna Hagberg tillbaka efter en tids frånvaro. Även aktivisten Nicklas Norling är med i kvällens avsnitt. Inte nog med det – även medlemmen Fredrik Engman är med och pratar om hur det är att leva ute på landet.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Mannen som lurpassar vid skolor för att locka med sig småbarn hem.
  • Upphittat lik i Ludvika – går en mördare lös i kommunen?
  • Livet på landet.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #21: Pedofiler och upphittade lik – vad händer i Ludvika kommun?” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.


  • Publicerad:
    2018-12-10 18:34