Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Både med och utan julefrid

Av William Börjesson, 2018-01-04
william.borjesson@nordfront.se

MÅNADSRAPPORT. December slog spiken i kistan för år 2017 och förde oss vidare in i kampens år 2018. Trots att nog de flesta lyckades fira jul på ett rätt och riktigt sätt, så avstannade inte den politiska kampen – snarare tvärtom. Nedan följer en sammanfattning av månaden.

November månad avslutades som bekant med att Birkalands tingsrätt fattade beslut om att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen i Finland. Det hann dock inte gå mer än någon ynka dag innan motståndsmän åter spred det nationalsocialistiska budskapet i den finska huvudstaden.

Ytterligare några dagar senare firade Finland hundra år av självständighet och före den årliga självständighetsmarschen höll Motståndsrörelsen en frihetsmarsch – för åsikts- och yttrandefrihet tycks ju trots allt vara bristvara i dagens Finland. Både frihetsmarschen och självständighetsmarschen kunde stoltsera med stark uppslutning.

Janne Moilanen talar i samband med Frihetsmarschen i Helsingfors.

På väg från Sverige till Finland gjordes försök – inte från Polismyndigheten, utan från Viking Line – att sätta stopp för NTV-journalister i färd till Helsingfors. Tack vare donationer kunde man dock snabbt byta färdmedel och flyga över Östersjön.

En aning på samma ämne, nämligen försök till angrepp från systemet i bredare mening, är det hemliga möte som samlade allsköns folkfiender i Borlänge. Dessa kom från hela Norden och syftet var att försöka bilda en enad front mot Nordiska motståndsrörelsen och nationalsocialismen som sprider sig runt om i hela Norden – lycka till!

Rör vi oss närmre julen, som nog de flesta ser som månadens kärna, så har man runt om i landet hållit välbesökta julbord. Dessa har inte sällan kopplats samman med exempelvis månadsmöten eller nästesdagar.

Ännu närmre jul kunde man i år bänka sig framför en uppesittarkväll tillsammans med bland annat Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist. Uppenbarligen var det många som gjorde detta, då Motståndsrörelsens sändning var tre gånger så populär som Sverigedemokraternas motsvarighet.

Om vi däremot släpper julen och ser till aktivism så har det – som alltid – bedrivits en hel del av den varan. Målet för den antiglobalistiska kampanjen är avklarat och närapå 10 procent av den vuxna svenska befolkningen har alltså mottagit ett flygblad som upplyser om några av de värsta maktparasiterna.

I centrala Stockholm upplystes folk om att man med Nordiska motståndsrörelsen kan förvänta sig ett vitt Norden året om – vilket mottogs med blandade känslor. Bland dem som inte kunde hantera budskapet stod i vanlig ordning poliser, rasfrämlingar och sönderhjärntvättade vita män och kvinnor. Filmen rekommenderas!

Efter att en högstadieskola i Ludvika tvingats känna på följderna av massinvandringen – och de vuxna försökt att styra upp situationen med tystnadsridå och kramar  – agerade Näste 5 genom att uppmuntra alla svenska elever att göra motstånd mot galenskaperna. Det är av största vikt att ungdomar får kännedom om att de kommer att få stöd om de vågar göra motstånd mot främlingsvåld och skolans indoktrinering.

Från Umeå nämner vi två saker; dels har man nått sitt mål att dela flygblad till varje nåbar brevlåda i kommunen: dels kuppade man Sveriges Radio P3:s Musikhjälpen i direktsändning. P3-jippots tema för året var att upplysa om barnsexhandel – och Motståndsrörelsens budskap var ”förinta barnsexhandeln!” Detta gillades dock inte av Polisen i Umeå. Huruvida detta berodde på extra arbete eller det faktum att många i Umeås högre kretsar är frimurare, låter vi vara osagt.

Vidare till Nyköping: Kommunen bryter mot lagen och river upp ett hyreskontrakt för att försvåra för motståndsmän att träna – motståndsmännen kontrar genom välja kommunhusets entré till sin nya träningsplats. Precis som i fallet Umeå ogillades detta av polisen, som valde att gå till fullkomligt oprovocerat angrepp mot de tränande. Att en schäfer kan ” lida av värdegrundsproblematik” är däremot en frisk fläkt i sammanhanget.

Tillbaka till kämparna i Näste 1 och Stockholm: I samband med en judisk hatdemonstration uppmärksammade man att Israel, som hyllades under hatdemonstrationen, är en reell terrorstat. Efter att en grupp arabiska ungdomar kastat molotovcocktails på synagogan i Göteborg, kände sig landets politiska elit nödgade att delta i ett sionistiskt spektakel för att göra sina ägare tillfreds. Dubbelmoralen är tydlig med tanke på all den skada som förorsakas av staten Israel gentemot det palestinska folket varje dag, eller varför inte i jämförelse med de fruktansvärda följder som den av sionister framhetsade ”mångkulturen” leder till i Norden?

En av de fruktansvärda följderna är att utslagna individer ur vårt eget folk tillåts förbli utslagna, medan rasfrämlingar istället får all tänkbar hjälp. I Oslo såg man till den sjunde punkten i Vår väg och praktiserade folkgemenskap med de ur vårt folk som tvingas leva som andra klassens medborgare eller sämre ändå.

Från Danmark och närmare bestämt Århus lät man under nyårsafton sända sina hälsningar. Vi ser fram emot att se mer från danskarna under 2018!

Månaden avslutades med ett nyårstal från Nordiska motståndsrörelsen ledare, vilket bör läsas eller höras:


  • Publicerad:
    2018-01-04 15:35