USA. Igår  intervjuades Barack Obama av NBC:s Bob Costas om OS i Sotji. Nu går diskussionerna varma på sociala medier om huruvida den amerikanske presidenten var hög under intervjutillfället.

564x375xOBAMA-STONED-NBC.png.pagespeed.ic.aQRtT_4txT

Är Barack Obama utarbetad eller har han helt enkelt återupptagit gamla vanor? Detta har blivit en ”snackis” på Twitter efter sportjournalisten Bob Costas intervju med Barack Obama. Anledningen är att Barack Obama såg påverkad ut och tycktes ha svårt att svara på vissa frågor. Flera tittare ställde i princip samma fråga när de såg intervjun live: ”Är det bara jag eller är Obama stenad?”. Och de flesta som diskuterar det hela tycks övertygade om att så faktiskt var fallet. ”Högre än ett tallträd”, skriver en person i Youtubes kommentarsfält och får medhåll.

Att Barack Obama tidigare varit glad i droger är ingen hemlighet. Obama tillhörde under sin high school-tid “The Choom Gang” som rökte marijuana och utdelade disciplinära straff till medlemmar som inte rökte på rätt sätt. Enligt författaren David Maraniss, som skrivit en biografi över Obama, var presidenten inte bara marijuana-rökare utan också en ”marijuana-innovatör” som startade flera röktrender. I sin självbiografi ”Dreams from My Father” från 1995 berättar Obama själv hur han rökte på varsomhelst och närsomhelst. Han provade också på kokain.

Se klippet nedan:

Källa:
Twitter: ”obama stoned”


  • Publicerad:
    2014-02-08 16:20