Trots att judar är den grupp som ständigt talar om vikten av att införa mångkultur och massinvandring, är detta folk det som mest kämpar för sina egna etniska intressen. Nu har Barbara Streisand gått ut och uppmanat sina stamfränder att rösta på Barack Obama istället för Mitt Romney eftersom den förstnämnde anses bäst representera judiska intressen. Hon gör detta i en video för National Jewish Democratic Council.

Enligt Streisand ska Barack Obama stödjas bland annat på grund av sanktionerna mot Iran:

”President Obama fortsätter att stå fast med vår allierade, Israel, och förhindrar Iran att skaffa kärnvapen genom att implementera de striktaste sanktioner någonsin.”

Streisand säger också i videon att Obama arbetar för ”kvinnans rättigheter” till abort. Hon talar även om Obamas arbete för gayrättigheter och att han undertecknat Mathew Shepard Act, vilket innebär att HBT-personer nu har fått ökat rättsligt skydd även i USA.

Barbara Streisand säger i slutet av videon: ”Mitt Romney delar inte våra värderingar. Jag vet att Barack Obama gör det. I denna goda man har vi en president som vi kan lita på. En president som jag litar på.”

Se filmen nedan:

Relaterat: Streisand urges Jews to reelect Obama


  • Publicerad:
    2012-11-02 20:38