OCKUPATIONEN. Bert Karlssons asylbolag Jokarjo går mot en rekordvinst på upp emot 100 miljoner kronor. Den nyförvärvade anrika byggnaden Stallet i Åtvidaberg verkar dock bli bland de sista asylboenden Bert kommer att öppna. Nu ser han istället nya möjligheter att stjäla skattepengar och utveckla folkutbytet.

Eritreanska ungdomar spelar fotboll med en basketboll utanför Stallet i Åtvidaberg.

Eritreanska ungdomar spelar fotboll med en basketboll utanför Stallet i Åtvidaberg.

Under flera år har folkförrädaren Bert Karlsson byggt upp sitt asylimperium. Hans bolag Jokarjo omsätter drygt en miljard och fortsätter år efter år att generera mångmiljonvinster på svenskarnas hårt inarbetade skattepengar. I år ser bolaget ut att gå mot en vinst på 100 miljoner kronor. Det är en rejäl vinstökning jämfört med föregående år på strax över 40 miljoner.

Förra hösten beräknades Jokarjo AB inneha minst 37 ockupationsanläggningar för rasfrämlingar runt om i landet och det senaste inköpet är det fina hotellet Stallet i Åtvidaberg. Den inrymmer sedan en tid tillbaks flera hundra rasfrämlingar.

Tack vare de allt mer restriktiva migrationslagarna runt om i Europa tror nu Folkförrädar-Bert inte att hans ockupationsverksamhet kommer att växa mycket mer.

— Det är ingen tanke på att öppna nya anläggningar. Efterfrågan kommer att gå ned med 70 procent nästa år. Det ringer folk på löpande band och vill sälja till mig, men det kan de glömma, säger han.

Istället har han nu siktet inställt på nästa steg i folkutbytesprocessen. Han vill nu utveckla ockupationsbaserna till internatliknande skolor där rasfrämlingarna ska lära sig svenska och om det svenska samhällssystemet från dag 1.

— Jag skulle vilja återuppliva den gamla folkhögskoleidén. Man ska bo där och lära sig svenska från första dagen, berättar folkförrädaren.

Återigen finner alltså Folkförrädar-Bert nya knep och idéer för att stjäla dina skattepengar och bidra till förintelsen av Nordens folk.

Källa:
Gör miljonvinster på flyktingboenden


  • Publicerad:
    2016-07-29 22:30