DOLDA MAKTHAVARE. Bilderberggruppens officiella hemsida har utsatts för en hackerattack av grupperna Anonymous och HackBack. Hackarna tog över hemsidan där dom lämnade ett meddelande till den ljusskygga organisationens medlemmar: ”Börja arbeta för mänskligheten, annars hackar vi er”.

Bilderberg-2012-Chantilly-Virginia

Det var i slutet av december som hackare från grupperna Anonymous och HackBack tog över Bilderberggruppens officiella hemsida. Där lämnade hackarna ett meddelande till organisationens medlemmar: ”Ni har ett år (365 dagar) på er att verkligen arbeta för mänsklighetens bästa och inte för era privata intressen”.

Skulle Bilderberggruppens medlemmar strunta i varningen, så kommer hackarna att hitta och hacka dom. De hävdar sig kunna hacka och kontrollera Bilderbergarnas bilar, säkerhetssystem, deras döttrars laptopar samt smartklockorna som bärs av de prostituerade som de träffar. Man menar kort och gott att de inte kan vara säkra någonstans där det finns elektricitet.

Bilderberggruppen utgörs av de årliga möten, som hållits sedan 1954, där personer från huvudsakligen den politiska och ekonomiska eliten men också personer från exempelvis medievärlden träffas. Det första mötet hölls i Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, vilket har fått ge namn åt de fortsatta sammankomsterna, som samlar mellan 120 och 150 deltagare. Det senaste mötet hölls i somras i Dresden i Tyskland. Bland nordiska deltagare syntes då Carl-Henric Svanberg, Jacob Wallenberg, Kristin Skogen Lund och Björn Wahlroos.

Under dessa möten diskuterar man i vilken riktning världspolitiken kommer att föras kring olika frågor. Både den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt, som arbetat hårt för en ökad massinvandring, samt den nuvarande statsministern Stefan Löfvén har deltagit på Bilderbergmötet.

Hackarna bakom attacken skriver i sitt meddelande att den nuvarande världsordningen utgörs av en ”überelit” av den rikaste procenten och av korrupta politiker. Man varnar även läsarna för att inte lyssna på elitens propaganda om att den verklighetsbilden inte är sann eller att det skulle vara paranoia att tro att saker och ting förhåller sig så. Hackergrupperna uppmanar till kamp mot nämnda elit.


  • Publicerad:
    2017-01-02 19:15