INRIKES. Demokratiminister Birgitta Ohlsson varnar nu för en framtida ”rasbiologisk diktatur” efter att ”högerextrema” partier nått framgångar i EU-valet. Som motdrag tänker hon bland annat skicka skolbarn till Auschwitz.

Birgitta Ohlsson.

Birgitta Ohlsson.

Diverse ”högerextremistiska” och ”nazistiska” partiers framgångar i EU-valet oroar Sveriges sionistiska demokratiminister Birgitta Ohlsson. Enligt henne banar de förra vägen för de senare och om inget görs åt situationen menar Ohlsson att ”nazisterna” kommer att upprätta en ”rasbiologisk diktatur” när de tagit makten.

För att få unga att förstå vad som händer när ”hatet besegrar demokratin” har Ohlsson beslutat att tillsätta fem miljoner skattekronor till den judiska lobbyorganisationen Svenska kommittén mot antisemitism, SKMA. Pengarna ska gå till indoktrineringsresor till ”förintelsens” minnesplatser i Polen, däribland Auschwitz. Redan i år kommer 400 elever och 40 lärare att delta på dessa resor.

Resorna ska föregås med ”utbildning” och följas upp med seminarier. Ohlsson skriver rakt ut att ett av resornas syften är att propagera för EU:s förträfflighet:

Eleverna som deltar ska åta sig rollen som demokratiambassadörer och sprida kunskap om EU:s frihetsvärderingar i en tid av rasism, nationalism och antidemokratiska ideologier. Jag vill att projektet får ringar på vattnet och uppmanar därför europeiska ministerkollegor att göra liknande satsningar.

Relaterade artiklar:
”Förintelsen” är en bluff!
Svenska kommittén mot antisemitism får stort bidrag – för att motverka ”feltänk
Källa:
Bekämpa hatet med grymma sanningar


  • Publicerad:
    2014-06-04 00:20