HUMOR. I Blitzhuset arrangeras det en stödkonstert för att kunna finansiera en bussresa till Stockholm den 12 november. På affischerna står välkända artister som ”Padde” och ”Norsk Råkk”.

blitz

”Antirasisterna” i Blitxhuset i Norge vill resa till Stockholm och demonstrera mot Nordiska motståndsrörelsens 12 november-demonstration. Att bli lediga från sina jobb är inget problem uppger de flesta men att ordna fram pengar till bussbiljetten är en annan femma.

Det är en av anledningarna till att Blitz Booking nu arrangerar en stödkonsert i Blitzhuset den 5 november för att kunna samla in pengar till bussresan till Stockholm. Tar man en titt på vilka som ska spela kan man snabbt förstå att biljettförsäljningen lär gå åt som smör.

På affisherna står nämligen välkända artister som ”Padde”, vars musik uppges vara en ”vacker symbios av visesång, rap och narcissistisk 80-tals prog-elektronika med en hint av E-type”. Inte kan väl någon ha glömt deras hit ”Datalagringsdirektivet”?

Det andra bandet som ska uppträda är den berömda gruppen ”Norsk Råkk”. Man ska dock inte låta sig luras av namnet för även om de främst spelar rock händer det också att bandet hämtar inspiration till sin musik från ”new age” och ”reggae”.

Källor:
Blitz arrangerer støttekonsert for å finansiere bussbilletter
Padde Crew and Norsk Råkk


  • Publicerad:
    2016-11-03 09:45