RASKRAVALLERNA. Afrikaner från Black Lives Matter misshandlar hund som befaras ha dödats.

För snart en vecka sedan direktsände Local 24 i Memphis, Tennessee, som är en del av ABC News, från Black Lives Matter-kravallerna.

Under sändningen dyker en grupp demonstranter upp och börjar dansa bakom den kvinnliga reportern. Samtidigt som kvinnan sänder sitt reportage, sliter en av afrikanerna upp en hund som han håller i nackskinnet och svingar runt med. ABC väljer då att omedelbart bryta sändningen.

— Vi behöver inte se det där, säger mannen i studion som uppenbarligen anser att afrikanens misshandel av hunden ger en dålig image av afrikanernas upplopp i Memphis.

Memphis djurskyddsenhet har gått ut med en officiell efterlysning där de vill veta mer om mannen som syns i videoklippen och den hund han håller upp, rapporterar Samhällsnytt.

Den lokala djurskyddsenheten vädjar till allmänheten att höra av sig med tips om de har mer information om hunden.

Många är upprörda över den direktsända hundtortyren. På sajten Change org har ett upprop skapats som kräver att polis och åklagare kopplas in och att afrikanen i videon döms till maxstraff.

Detta är en fruktansvärd handling från en man som uppenbarligen saknar samvete”, skriver personerna bakom uppropet. Hittills har över etthundratusen personer skrivit under uppropet.


  • Publicerad:
    2020-06-08 15:55