Fredagen den 8:e december begav sig några lediga aktivister från Kampgrupp 501 ut i Borlänge för att sprida säkerhet på gator och torg. Den korrupta regimen försöker att göra vår stad osäker genom oheliga allianser bakom lyckta dörrar, läs mer här.

Man planerade att dela ut flygblad offentligt utanför några skolor i kommunen men vädret satte käppar i hjulet, så man begav sig till Dalarnas största flerfamiljshus Ringen och delade ut cirka 250 flygblad i kollektivlådor i väntan på att vädret skulle bli bättre.

Efter man fått ut bladen på Ringen så hade vädret ordnat till sig och man bestämde sig för att ställa upp sig mellan gymnasierna Hushagen och Erikslund.

Utdelningen gick bra och många intresserade ungdomar fick ta del av Nordiska motståndsrörelsens propaganda. Många kände sedan tidigare till organisationen och man berättade glatt att man varit och kollat på båda demonstrationerna som varit i länet.

Med åsiktspolisens entré så fann ett gäng med rasfrämlingar modet att gå fram och brösta upp sig mot aktivisterna, men fick molokna gå iväg med svansen mellan benen då responsen från motståndsmännen inte var vad de var vana med ifrån Svenssons.

När utsatt tid för aktiviteten var nådd så lämnade man platsen med politrukerna hack i häl efter gångvägar och genom köpcenter. I en hel timme blev aktivisterna förföljda av ZOG:s lakejer, men man brydde sig inte nämnvärt om detta, utan man fortsatte dela ut blad till förbipasserande och i postlådor efter vägen.

Aktiviteten ses som mycket lyckad och vi kan glatt meddela att Borlänge återigen varit en ”Safe City” under några timmar.


  • Publicerad:
    2017-12-09 11:00