ÅNGERMANLAND. Bränder, våldtäkter, oprovocerade misshandlar av kvinnor på stan och strypningsförsök mot barn som är ute och leker på gatan. Politikernas avvecklingspolitik i Ångermanland får allt större genomslag, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Läget i Ångermanland blir alltmer kaotiskt. Hela landskapet är hårt drabbat av regimens avvecklingspolitik och den sociala situationen försämras hela tiden för befolkningen.

Under onsdagen larmades Räddningstjänsten Höga Kusten Ådalen två gånger till Vallaskolan i Sollefteå, eftersom elever upprepade gånger försökt att bränna ned skolan.

Sammanlagt har fem larm om bränder nu inkommit från Vallaskolan bara denna månad.

Samtidigt har Sollefteås stadspark spärrats av och genomsökts med hund, efter ett överfall i parken under onsdagen. Polisen är mycket förtegen om vilka följder attacken fått, men enligt uppgifter till Fjällsjö Nyheter rör det sig om en våldtäkt mot ett barn.

Halv sju samma kväll överföll en man en kvinna på öppen gata i Örnsköldsvik och misshandlade henne vilt med knytnävarna. Mannen är i 20-årsåldern och är för kvinnan helt okänd.

Samma dag häktades en man från Sollefteå för våldtäkt i en lägenhet i centrala Sollefteå. Denna våldtäkt misstänks ha begåtts i fredags.

Under gårdagen hölls häktningsförhandlingar om ytterligare två våldtäkter. Denna gång mot två unga kvinnor som rymt från ett ungdomshem. Två män, 21 och 27 år gamla, har begärts häktade misstänkta för våldtäkter mot kvinnorna.

De unga kvinnorna rymde inte tillsammans, utan lockades var för sig till en lägenhet i Sollefteå där de enligt polisanmälan blev våldtagna av flera män.

Tidigare under månaden åtalades en kvinna i Kramfors som anklagas för att ha försökt strypa barn på gatan.

Gemensamt för politiken i Ångermanland är att den styrs av Socialdemokraterna och Centerpartiet.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-10-19 08:00