MASSINVANDRINGEN. Den brittiska politikern Anne Marie Waters har på en konferens som anordnades av Generation Identity uttalat att det som pågår i Europa måste benämnas ett folkutbyte av den vita befolkningen. Hon anser att ledare måste börja våga prata om det som anses obekvämt och att det är det som är deras uppgift.

I ett framförande på en konferens anordnad av Generation Identity så uttalar den brittiska politikern Anne Marie Waters att det pågår ett befolkningsutbyte av det vita Europa och att det måste kunna diskuteras trots att ämnet anses vara mycket kontroversiellt.

Waters har en bakgrund i brittiska Labour och UKIP, men gick 2017 sin egen väg och bildade det nationalistiska partiet For Britain.

Waters tar i sitt framförande upp den snabba demografiska förändring som Europa genomgår och det faktum att det årligen kommer 300 000 invandrare till Storbritannien, vilket saknar historiskt motstycke i något europeiskt land.

Hon menar också att Europa ska få fortsätta utvecklas utan att brytas itu av ett massivt utomeuropeiskt intrång och att det borde vara de europeiska folken som själva ska stå för den utvecklingen i enlighet med vårt europeiska arv.

Anne Marie Waters vill att Europas folk ska kräva rätten att få kalla sig ursprungsbefolkning. Skärmbild: Youtube.

— Vi har inte alla samma historia. Vi är en skiftande, färgsprakande värld med en mångfald av olika religioner och kulturer. Att kasta oss alla samman på detta sätt är totalt vansinne, och det är ett brott mot Europas ursprungsbefolkning, säger Waters.

Hon undrar även varför bara vita länder måste ha mångfald, immigration och den ”mångkulturella lyckan”.

— Det pågår en historieförfalskning där Europas historia skrivs om. Påven påstår att Europa byggdes av immigranter. Var kom de ifrån? Vilka fanns här innan de kom? Européer byggde faktiskt Europa, klargör Waters.

Waters sätter även fingret på påståendet att de första britterna var svarta, liksom svenskarna på senare tid påståtts vara. Hon pekar på att påståendet inte baseras på vetenskap, historia eller sanning utan att det främst är ett budskap om att vita inte hör hemma här, att Europa inte är vårt utan vi är hemlösa – och rentav ska vara tacksamma att vi ens får vistas här.

Hon nämner att vita är de enda som nekas rätten till ett hemland, att vita är de enda som kan nekas arbete på grund av sin hudfärg och som får höra att deras kultur är så hemsk att den ska tryckas ner så att vi kan omfamna andra kulturer från andra sidan jorden. ”Vi är de enda som inte har några rättigheter när det gäller diskriminering på grund av hudfärg”, menar hon.

Waters påpekar att det antivita hatet genomsyrar allt från FN och ner till minsta kommun, och att Europa importerar stora skaror från ickevita kulturer som uppmuntrats att hata vita och som på allvar tror att vita människor är skyldiga dem något.

— Vita är under angrepp genom massinvandringen, de vill göra oss till en minoritet så vi inte kan påverka politiken. Det heter att vi får vad vi förtjänar på grund av kolonialismen, men straffar vi barnbarnet för vad morfadern gjort? Varför i så fall inte låta Turkiet, Kina och Japan sona de brott som de kanske någon gång begått och på samma sätt låta radera deras kulturer? frågar Waters retoriskt.

Källor:
Anne Marie Waters // GI Conference with Q and A
Anne Marie Waters: Ledare talar om det som är obekvämt


  • Publicerad:
    2019-08-19 18:10