INRIKES. Carolina Gynning, mest känd för sina ”bedrifter” i skandalsåpan Bigbrother, följer i sin idol Madonnas fotspår och hoppas på att USA:s president Donald Trump ska dödas i ett attentat.

gynning

Bigbrother-Carolina vill att president Trump ska mördas.

Nordfront rapporterade nyligen om hur artisten Madonna sa i ett tal som hon höll under ”kvinnomarschen” som hölls i Washington DC i lördags att hon hoppades på att Vita huset skulle sprängas.

Nu har Carolina Gynning, 38 år och mest känd för sitt deltagande i dokusåpan Bigbrother där hon hade samlag i TV-rutan med en invandrare för hela Sverige att se på, hyllat Madonnas utspel om att president Donald Trump borde dödas i ett attentat.

På sitt instagram-konto, under en bild på Madonna, skriver Gynning att Trump är en ”värsta sortens psykopat” som ”ändrat sina åsikter” och skrivit ”märkliga tweets”. Hon skriver:

Jag måste säga att jag blev glad när min stora idol Madonna tyckte att vi skulle spränga Vita huset. Det vore hemskt om lilla mini-Trump (som verkligen känner sig besviken över det hans pappa gör) dog… Men samtidigt skulle det förmodligen vara mildare än vad Trump nu kommer att göra med världen.

Med ”lilla mini-Trump” syftar Gynning troligtvis på Trumps yngste son, 10-årige Barron, som fått utstå en hel del näthat där han bland annat ska ha blivit anklagad för att vara autistisk.

Gynning avslutar sitt inlägg med att hon hoppas på att Madonna ska bli ”president och drottning över hela världen” samt att hon själv funderar på att ge sig in i politiken då ”ingenting nuförtiden verkar vara omöjligt”.

Källa:
Carolina Gynning instagram


  • Publicerad:
    2017-01-23 10:30